Huffington Post vahendab, et skandaalne lauljatar Miley Cyrus otsustas Grammyde asemel hoopis kodus videomänge mängida. Muusikateemaline Guitar Hero lummas lauljatari rohkem kui punane vaip, mis pole ka mingi ime, sest teda ei oodanud seal ükski auhind. Ometi ilmus ta korraks ühele eelpeole.

Kuigi Rihanna saagiks langes Grammy videole "Unapologetic", polnud kuldgrammofoni vastu võtvat staari kusagil. Nagu Miley Cyrus, ilmus Rihanna siiski ühele eelpeole. Sama ei saa öelda Justin Timberlake'i kohta, kelle eest võttis tunnustuse vastu tema sõber ja koostööpartner Jay-Z, kes jagas Timberlake'iga loo "Suit & Tie" parima muusikavideo auhinda.

Adele pälvis parima filmilaulu "Skyfall" eest oma elu 10. Grammy, kuid valis auhinnagala asemel hoopis oma pehme teki ja padja ning säutsus samal õhtul Twitteris: "Soovin, et oleksin seal...olen praegu voodis väga rahutu. Suur aitäh Grammy eest! See on mul juba kümnes! Whaaa? Olgu teil lõbus õhtu!"

Oluliselt halvemini läks Kanye Westil, kes oli väga solvunud, et ta oma hitiga "Yeezus" kahest nominatsioonist hoolimata ühtegi võitu koju ei toonud. Suurejoonelise peo asemel otsustas ta kõlistada klaase hoopis Malibu randadel koos oma kallima Kim Kardashianiga.

Sarnaselt Kanye'le peesitas seadusega pahuksis olev Justin Bieber pärast oma joobes kiiruskatseid hoopis Panama rannaliival. Aga kuna ta pole varem Grammy galal iialgi midagi saanud, siis ilmselt pole see üritus nagunii tema kohustuslike avaliku elu tegevuste nimekirjas.

Kelly Clarkson jäi koju, kuna ta on viimase vindi peal rase, kuid hoidis sündmustel siiski silma peal ning oli Twitteris väga aktiivne. Mitte midagi pole aga kuulda Lady Gaga'st, kes lootis oma looga "Applause" tunnustust koguda, kuid ta album "Artpop" ei mahtunud kahjuks Grammy'de nominatsiooni esitamise tähtaega.