Välk võib lüüa ka pilvitust taevast: kaks suve tagasi laulatatud Laura ja Joel Remmel lahutavad oma abielu! Laulja ja pianisti paar laval ja elus paistis laitmatult õnnelik. "Meie perekondade taustad on justkui pluss ja miinus. Minagi usun Jumalasse, aga ajapikku tundsin, et teatud vaated piiravad liialt," tunnistab Laura. Otsus, et parem on kummalgi oma teed edasi minna, sündis pikkades vestlustes Joeliga aasta algul, samal ajal kui läksid täie pingega käima Eesti Laulu proovid. 

Pool aasta tagasi Lauraga (27) intervjuud tehes võtsin pool naljaga üles ka tema ja Joeli (26) vastandliku päritolu teema. Laura on kasvanud Uus-Eesti edukast perest, Joel aga põlisest muusikute ja pastorite sugupuust. Ärimees Oleg Ljadov oli Laura onu. Joeli onu Meego on Tartu baptistikoguduse pastor, vanaisa Aamo Remmel pani noored paari Viljandi kirikus. "Mina olen ikka sama," tõrjus õnnelikult mehe perekonna nime võtnud Laura selle teema naeratades kõrvaliseks. Veelahe kahe erineva usukraadiga perekonna vahel – seda võib ette tulla ka tänapäeva Eestis, mitte ainult ammuses "Romeo ja Julia" kurbmängus, või kusagil meile veel kauges multikulti Euroopas… 

Mis sai Laura abielule saatuslikuks? Millised on tema ja Joeli suhted täna? Loe Kroonika digiajakirjast SIIT või telli paberväljaanne SIIT!

Jaga
Kommentaarid