2002. „Another Country Song”, esitaja Nightlight Duo (2. koht)

„Suur hitt, mis tegi tol aastal Nightlight Duost rahva lemmiku. Muide, iseäranis meeldis see lugu kadunud suurmeistrile Jaak Joalale, kes väitis, et see laul võiks ka kogu Eurovisioni võita. Kui minu eelmiste aastate eurolauluvõistluse laulud jäid pigem tundmatuks, siis see tekitas ka konkurentides elevust.”

2003. „Club Kung Fu”, esitaja Vanilla Ninja (10. koht)

„Kirjutasin laulu Mõigus garaažistuudios. Vaatasin eelmisel päeval Hiina kung-fu filmi ja nii ta tuli… Hoobilt ja kiiresti. Alguses oli idee panna laulu ka hiinakeelne fraas, aga see olnuks juba too much. Laulu pealkiri oli olemas, küll aga mitte bändi nimi. Vanilla Ninja sai autos enne loo telemajja viimist koos Piret Järvisega välja mõeldud. Mulle meeldib selle laulu lihtne, draiviv ja pungilik produktsioon. Kahjuks ei ole saanud sedalaadi musa väga palju teha. Minu üks lemmikuid eurolauluvõistlusel. Muide, laul on ilmunud ka Lõuna-Aafrika vabariigis afrikaani keeles.”

2005. „Let’s Get Loud”, esitaja Suntribe – VÕITIS (Eurovisioni poolfinaalis 20. koht)

„Tegelikult lootsime tookord, et võidab Moonwalk, aga läks teisti. Siin tuleb rääkida eelloost. Koostöös raadioga Sky Plus korraldasime konkursi, millega otsisime head lauljat, kes sooviks minu kirjutatud lauluga pääseda Eurovisioni lavale. Laura võitis ja temale sai ka laul kirjutatud. Aga kuna konkursile tuli peale Laura nii palju häid lauljaid veel, siis ei jäänudki muud üle kui panna kokku tüdrukutebänd Suntribe. Muide, sellele loole tegi Moontaxi-nimeline kollektiiv eriti hea remiksi, mis oleks võinud tegelikult olla n-ö põhiversioon laulust. Eks see oli kokkuvõttes suur õppetund endale ja koostööpartneritele, kuidas inimesi lähemalt tundmata ei saa üleöö bändi teha. Aga lõbus oli ja Eurovisioni kogemus andis palju häid elamusi. Suntribe’ist sai tuule tiibadesse ka Moonwalki väga edukas artist Mari-Leen.”