Viiulitrio Violina siresäärsed liikmed Daana Ots, Käll Haarde ja Johanna Maria Ainomäe paljastasid Buduaarile oma hea vormi saladused.

Daana Ots

Violina Daana on heas vormis seepärast, et ta liigub palju värskes õhus ja üritab toituda võimalikult tervislikult. "Liikumine ja toitumine ongi hea vormi avalik saladus. Lisaks sellele joon ka palju vett!" ütleb Daana Buduaarile, kes lisaks Violinale teeb ka aeg-ajalt modellitööd.

Käll Haarde

Käll tunnistab, et on tervislikku eluviisi alles hiljuti harrastama hakanud. "Oleks seda keegi aasta aega tagasi küsinud, siis oleksin kuidagi välja vingerdanud, aga nüüd võin uhkusega nentida, et tõepoolest käin trennis ja üritan ka võimalikult tervislikult toituda. Nii et Mäkis mind enam burksi söömas ei näe, kui siis ainult McFlurryt!"

Johanna Maria

Johanna Maria on heas vormis tänu õigele toitumisele ja trenni tegemisele. "Rämpstoitu ma ei armasta. Olen terve oma elu jooksul söönud vaid ühe hamburgeri! Samas ei tunne ma, et oma söömist kuidagi piiraksin, kuigi toitun üldjuhul ikka tervislikult. Trenni meeldib mulle ka väga teha!"