"Ma pole tegelikult Janale abiks üksinda, mina ja mu muusikust sõber Sean Pollock võtsime selle asja ette," räägib Imre, kuidas kaks härrasmeest neiu kaitseks välja astuda otsustasid. Nüüd on ühekordsest abist saanud asja ja nii ongi Imre tõsimeeli Jana avalike suhete osakonna raskuse enda kanda võtnud.

"Jana ja Sean esinevad muide 21. detsembril Tallinna Jaani kirikus toimuval jõulukontserdil "Unistused" ja kuna too produtsent püüdis seda esinemist ära keelata, siis tundus mulle ja Seanile lubamatu, et keegi üht Eesti andekamat lauljat nii labaselt sõimab," kirjeldab Imre koostöö algust, visates oskuslikult ka veidi ürituse reklaami teemasse.

Mida toob tulevik, seda telemees veel öelda ei oska, aga enda sõnul loodab ta, et Jana ja Sean teevad koos ilusat muusikat ka edaspidi ja selle kohta saab infot Imre käest alati. Ehk minnakse varsti koos ka Eesti Laulule? "Stuudios tegeletakse sel nädalavahetusel veel viimaste nootide paika-ajamisega," muigab Imre ning kinnitab, et Jana Kask võtab Eesti Laulu konkursist kindlasti osa.