Võistlusel valiti SMSide põhjal kuus finalisti, keda nimetatakse regioonide kaupa Miss World´i saadikuteks.

Miss World Aafrikaks sai Tansaania, Miss World Ameerikaks Mehhiko, Miss World Aasiaks Korea, Miss World Kariibi mere saarteks Puerto Rico, Miss World Põhja-Euroopaks Island ja Miss World Lõuna-Euroopaks Itaalia esindaja, on kirjas võistluse koduleheküljel.

Nende seast otsustas žürii kroonida selle aasta miss maailmaks Islandit esindanud Unnur Birna Vilhjalmsdottiri.

Korraldajate sõnul valiti finalistid maailma kõige suurema SMS-hääletamise teel, kus sõnumeid tuli kokku rohkem kui 200 riigist.

Eri suuruse ja rahvaarvuga riikide võrdse kohtlemise nimel läks arvesse ühele või teisele võistlejale saadetud SMSide protsentuaalne osakaal.

Kanal2 tõsieluseriaali “Missid” võitnud Laura esinemisele saab kaasa elada TV3 vahendusel. “Miss Maailm 2005” on TV3 eetris alates kella 20.05st. Uhket ja üllatusterohket finaaletendust kommenteerib Allan Roosileht.

Lisateavet iludusvõistluse kohta saab aadressil: www.missworld.tv

Miss World iludusvõistlus on sedapuhku järjekorras 55.

19-aastane Laura on Tartu neiu, kes õpib gümnaasiumi viimases klassis. Ta on jutukas, aktiivne, südamlik ja avameelne tüdruk, kelle hobideks on tantsimine ja modellindus. Oma parimaks küljeks peab Laura enesekindlust.

Sel suvel võitles Laura Hiinas kätte nii Miss Tourism Queen Internationali teise printsessi kui Miss Charmi ja Bikini Princess of the Worldi tiitli.

Kaunima turismimissi valimised olid neiu jaoks esimene rahvusvaheline iludusvõistlus.