Taani kroonprints Frederik ja Mary Tansaanias 2004
Taani kroonprints Frederik ja printsess Mary pulmareis sai alguse kell pool kolm öösel. Nad lendasid otse Tansaaniasse ja veetsid seal luksusliku puhkuse ning nautisid safarit.
Norra kroonprints Haakon ja Mette-Marit New Yorgis 2001
Norra kroonprints Haakon ja Mette-Marit valisid mesinädalateks üpris veidra paiga. Nimelt eelistasid nad paradiisisaarel päevitamise asemel New Yorgiga lähemat tutvust teha.
Norra printsess Märtha Louise ja Ari Behn Dubais 2002
Norra printsess Märtha Louise ja Ari Behn lendasid alguses Brüsselisse, kus veetsid paar päeva. Kui paparatsod said kannult maha raputatud, suundusid vastarmunud Dubaisse.
Hollandi kroonprints Willem Alexander ja Máxima St. Moritziz 2002
Hollandi kroonprints Willem Alexander ja printsess Máxima tegid midagi sellist, mida keegi ühelt sinivereliselt vastabiellunud paarilt oodata ei osanud - nad põrutasid veebruaris toimunud pulmapeo järel Šveitsi St. Moritzisse suusatama!
Inglismaa printss Charles ja Diana Vahemerel 1981
Prints Charles ja printsess Diana lahkusid peolt rongiga lord Mountbatteni mõisa pulmaööd veetma. Seejärel lendas armunud paar Gibraltarile ja seal astusid Charles'i ja Diana luksuslaeva pardale, mis nad kahenädalasele Vahemere kruiisile viis. Mesinädalate eest hoolitses 300 inimest.

Artikkel valminud välisajakirjanduses ilmunu abil.