«Üheöösuhte puhul on tähtis seksuaalne külgetõmme. Siin ei ole midagi keerulist,» ütleb endine erootikatäht Kristina «Bellanova» Raudsepp. Kristina avaldab saladuse, kuidas endale terveks eluks õige mees lantida. Temal on see õnnestunud!

Kristiina (35) esineb detsembri algul lektorina võrgutamisteemalisel seminaril - teemal, kuidas sebida meest. Proovime välja selgitada, kas ahvatlev blondiin on praktik või teoreetik.
Pärast esimesi kontrollküsimusi selgub, et Kristiina on praktikas väga tugev, kuid ta ei lähtu niivõrd läbimõeldud strateegiatest, kuivõrd oma naiselikust instinktist. Ta ise on puhas looduslik anne, kuid peab silmas ja on omandanud ka mõned aabitsatõed. Ole, kes sa oled. Ära mängi kedagi teist, kuid ära unusta enda eest hoolitseda, ja säilita daamilikkus.
«Ma räägin, kuidas mehi sebida: riietumine, kehakeel, internetitutvused ja ka tõsielujuhtumid,» sõnab Kristiina.
«See on hädavajalik teema,» poetab meigikunstnik Reet Härmat, kes võrgutamiskunstnikku fotosessiooniks ette valmistab.
Kristiina naerab. Ta itsitab kogu aeg. Ütleb lause ja jälle kihistab naerda. 
«Ma ei ole väga palju mehi võrgutanud. Ma ei ole kellelegi silma pilgutanud või õhumusi saatnud. Olen usaldanud mõlemapoolset külgetõmmet. Ma ei ole otsest teadlikku võrgutamiskunsti kasutanud,» lobiseb Kristiina.
«Aga mida peavad tegema koledad naised?» muretseb Reet.
«Eks seda kuuleb seminari käigus,» lubab Kristiina.
Seminaril teevad psühholoog, seksuoloog ja võrgutamisekspert pooletunnised ettekanded ning nendevahelised pausid täidab moedemonstratsioon, kus näidatakse ka Kristiina särkide kollektsiooni. Üritusele järgneb pidu, mis annab võimaluse seminaril õpitut praktikas ellu viia.
Kristiina on juba oma õnne leidnud ja kasvatab koos Kardoga kolmeaastast Patrickut. Tal on seljataga erootikanäitleja karjäär ja mitmed kooselud kõmuliste kangelastega.
 
Kus kohtuda?
Diskoteeki ma ei soovita, sest seal räägib kehakeel. Muusika on vali ja suhelda ei saa. Kuid kohtuda võib ka lihaleti taga kaupluses.
Oma mehe Kardoga tutvusin nii et, ta pakkus põrguinglite kalendri pildistamist tuttava kaudu, misjärel olime lihtsalt sõbrad mõnda aega. Suhtlesime nagu õde ja vend terve aasta. Alguses ei olnud ka mingit seksuaalset külgetõmmet, aga siis ei saanud me enam pidama. Ma ei üritanud Kardot võrgutada. See juhtus ühel hetkel ja samast päevast hakkasime koos elama. Meie poeg Patrick saab detsembris kolmeaastaseks.
#end#
Kes on kiiremad sebijad, brünetid või blondid?
Ma soovitan ikka eest ära jooksmise taktikat. Kassi-hiire-mänguks tuleb aega võtta. Esimesele kohtumisele võib maksimum pool tundi hiljaks jääda, et kavaler ei külmetaks. Ka abitu naisterahva mängimine on igas olukorras kasulik oskus.
 
Kuidas sa kirjeldad enda lugu?
Mul oli õnnelik lapsepõlv. 15aastaselt hakkasin kokku elama ja sellega lapsepõlv lõppes. Ma võrgutasin oma pinginaabri. Seejärel oli periood, millest ma ei räägi. Nüüd olen ärinaine ja lektor ning üritan läbi lüüa rõivadisainerina. Pakun naiselikke särgikesi, millel on räige ingliskeelne sõnum. Tahan ka pesu disainida, aga alustaks särkidest.
 
Ikkagi, sinu eelmised lood?
Eelmised tutvused on läinud kiiremini. Mul on olnud palju püsisuhteid. Ma olen kogu aeg kellegagi kokku elanud. Alati eestlastega. Mulle meeldivad eestlased. Keegi neist ei ole norinud mu mineviku kallal, sest kui ei meeldi, võib ukse väljastpoolt sulgeda.
 
Maailmameister Andrus Värnik?
Jätame selle teema käsitlemata.
 
Aivo Pärn?
Appi, ära küsi eelmistest meestest! Minu elukaaslane solvub. Aga need võrgutamised läksid kiiresti - paar päeva, ja mees oli küps noppimiseks.
 
Kui palju tuleks uurida sebitava tausta?
Natuke võiks ikka uurida. Paar lõunasööki, paar õhtusööki võiksid olla kohustuslikud, enne kui hakata järeldusi tegema, sest muidu võib väga ämbrisse astuda.
 
Kas pärast oleks nõme seletada, et ma ei mõelnudki nii?
Eks oleneb, kui pikka suhet tahetakse. Võib-olla otsitakse üheöösuhet ja siis ei ole vahet. Haiget ka ei tohiks teha teisele inimesele. Mehed peaksid mõtlema rohkem naiste tunnete peale, armumänge saab mängida ka kedagi enesetapu äärele viimata.
 
Seega on võrgutamine üheks ööks ja pikemaks perioodiks teoreetiliselt erinev?
Ma arvan küll. See on erinev. Kaks erinevat mängu. Üheöösuhte puhul on tähtis seksuaalne külgetõmme. Siin ei ole midagi keerulist.
 
Kas siis peab kehastuma naiseks, kes vastab keskmise mehe ootustele, ja tegema panuse mehe alakeha intelligentsusele?
Põhimõtteliselt võib nii öelda.
 
Kas naine peab olema 40 protsenti paljastatud, et mehi rajalt maha võtta?
Ma ei nõustu. Armas võib välja näha ka kasukaga. Aitab, kui kael on paljas.
 
Kas sa seda võtet tead, et naine nõjatub hetkeks mehe vastu ja annab talle rinnanibuga kerge elektrilöögi?
See kuulub kehakeele nipikeste hulka. Kindlasti käsitleme seda temaatikat seminaril. Ma ei ole seda nippi väga harrastanud. Kuid võrgutamiseks on tähtis tekitada kahepoolne tõmme. Tegelikult ei maksa segi ajada sõbralikkust ja flirti.
 
Kas internetitutvused on soovitavad?
Sellega tegeleb üks mu sõbranna. Me arutame temaga minu ettekande jaoks head ja halvad küljed läbi. Ma ise ei harrasta internetitutvusi. Mu sõbrannadest äripartneritel ei ole veel kindlat meest ja ehk nad seminarilt leiavad. Ma olen natuke nagu peibutuspart.
 
Kas soovitad kasutada ohvrite kaardistamist?
Ma ei tee seda, aga ma olen kuulnud mingitest nimekirjadest. Mõnel on plaan. Mul isiklikult on alati juhused.
 
Kui otsid meest, kas siis tuleks läbi mõelda, millist pikkust ja silmade värvi eelistada?
Minu puhul see ei toimi, et mõtlen välja pikkuse ja kõik muud strateegilised näitajad. Mu praegune mees ei olnud alguses üldse minu maitse, aga nüüd on. Pigem oli ta vastand mu maitsele.
 
Aga sina talle?
Vist olin tema maitse. (Vaatan Kristiinat ja mõtlen, et ta on 80 protsendi meeste maitse, et mitte öelda unelm. - P.K.)
   
Kas võrgutamine edeneb paremini, kui naine üritab vahetada imidžit ja rolli ning olla keegi teine?
Mulle isiklikult ei meeldi rollivahetus. Mina ennast väga ümber ei disainiks mingi mehe pärast ja ka juukseid tumendama ei hakkaks. Kui ei meeldi, siis pole vaja.
 
Kas sinu enda imidžimuutus õnnestus?
Särkide disainimine õnnestub paremini kui enda imidži muutmine. Meedia tekitab imidži ja seda on keeruline muuta, ikka lisandub lugudesse erootikateema ja sulgudesse minu kunagine näitlejanimi Bellanova. Tahaks oma riidebisnist, rahulikku elu ja sõltumatust. Peab vaatama, kuidas ärid minema hakkavad.
 
Kas naise lootused kasvavad, kui ta muutub daamilikumaks?
Mehi on igasuguseid. Mõnele meeldivad rääbakad naised. Mõnele meeldivad femme fatale'd, mõnele gooti bitchid - mustad huuled, must nahk. Kindlasti peaks naised enda eest hoolitsema. Seega meik ja juuksed korda!
 
See on ikka jube juhtum, kui üks kole naine kurdab, et väärikaid mehi ei ole saada, ja ta ka ei tee midagi oma atraktiivsuse tõstmiseks?
Ma ju räägin, rasvaste riiete ja juustega mõttetud ja nõudlikud naissoo esindajad... Nii ei tohi! Sama jutt käib ka meeste kohta. Muide, mehed, seep ja vesi ei maksa palju.
 
Kui tähtis on võrgutamisel korralik rinnapartii?
Oh-oh-oo! Ma arvan, et päris tähtis. Mul on tihti juhtunud, et mees ei vaata silma, vaid vahib mu rinnapartiid ja nii pean talle meelde tuletama, et ta vaataks silma.
 
Palju sinu rinnad maksid?
Issand, saladus! Oleneb suurusest. Minu omad on Viimsis asuva töökoja Fertilitas meistrite looming. Need on mu kolmandad silikoonid. Tahtsin väiksemaid, aga lasin panna sama suured, või paar protsenti väiksemad. Pisemaks on päris raske teha, sest siis jäävad armid. Parem on suurendada.
Muide, see on kuulujutt, et lennukis silikoonid plahvatavad. Mul ei ole kordagi tissid plahvatanud. (Naerab.)
 
Muud ilunipid ja Botox?
Botoxit ei ole ma kasutanud. Nina on mul kah originaal, isalt päritud.
 
Kui kogemata on tehtud panus valele mehele, siis kuidas temast lahti saada?
Tuleb ise vastikuks muutuda ja küll mees ära jookseb. Aitab, kui vinguda iga asja peale, siis teine inimene ei taha enam koju või külla tulla. Muutud selliseks saatanaks - lohakas, nähvav, närvesööv ja köögis teed ainult kalapulki või tellid pitsa.
Või vastupidi - kinnihoidmiseks tuleb kehastuda seksikaks ingliks ja pakkuda romantikat, küünlavalgust, head toitu. 
 
Kas teemandid on tüdrukute parimad sõbrad?
On. Mulle on kolm korda kingitud. Ükskord kinkis üks fänn teemandiga kaelakee ja siis olen saanud kaks teemantidega kihlasõrmust. Ühe neist tagastasin. Teemandid ja safiirid ei ole eesmärk. Ma ei püüa ju rikkaid mehi, lähtun külgetõmbest ja emotsioonist. Paljudele on raha tähtis, aga mulle on armastus tähtis: suudlused, käest kinni hoidmine. Meie armulugu Kardoga on viis aastat kestnud. 
 
Kui suur on su esinejatasu?
See on veel kokku leppimata.