Hoides viinakuradist kauges kaares eemale ja võtnud nüüd appi tervisliku eluviisi, loodab legendaarne filminäitleja Arvo Kukumägi (54) näha kuuendat elukümnendit – et just siis osta üks pudel kangemat kraami!

«Kui 60ni välja veaks, oleks jube hea! Mul on niuke plaan, et siis ostan maailma kalleima napsu, millest mu ostujõud üle käib, ja kallan endale salvräti peale, nuusutan. Ülejäänu joogu sõbrad ära,» räägib Arvo.
Kuku eluviis on ülitervislik – iga päev sööb ta astel-pajumarju ja igasugu loodustooteid. Liha ei tarvita ta peaaegu üldse.
Kuku ei suuda istuda, käed rüpes – kodus on tal toad laitmatult puhtaks kraamitud, parasjagu on tal kolmandat korda elus käsil «Anna Karenina» – võttis raamatukogust venekeelse versiooni. Lisaks vuhib mitme loomeprojekti kallal.
«Mul on hingerahu tekkinud viimasel ajal, aga mul ei ole rahu, et saaksin niisama heegeldada. Mul on vaja teha!» seletab Kuku. Tegemiste kõrvalt ammutab Kuku heaolutunnet ka vabast suhtlemisest iga «noore või vana, kuke või kanaga», nagu ta ise naeruga seletab! «Kui saad hingepiinata inimestega suhelda, on see suurim rõõm. See annab elule janu ja sisu.»