Teatrikooli ühe tegijama, XV lennu tähed saavad riburada nelikümmend. Publiku lemmik Marika Korolev tähistab seda tärminit lausa oma teatri, TEATER :D asutamisega.

 
 
1.Kuidas 40 sulle tuli, kui suure sünnipäeva ajaks planeeritud pakkumineku gastroll «Viimne sigar» Austraaliasse viimasel hetkel ära kukkus (kaasnäitleja Endrik Kerge haigestumise tõttu)?
 
See päev (16. veebruar - toim.) läks nii salaja ja kiiresti mööda, et jäin lolli näoga järele vaatama. Ei pannud tähelegi. Tube koristasin.
2. Parima juubelikingi - oma teatri - pidid võtma, tegema endale ise?
 
Eks ikka mõni mees aitas ka. Üks neist käis juba mitu aastat tagasi peale. Ma ei saanud ju toetamata jätta sellist praktilist algatust. Iial ei tea, kui kena puu võib seemnekesest kasvada. Või nagu ütles raketiteadlane Tsiolkovski: «Uusi ideid tuleb toetada. Vähesed on nii julged, kuid see on inimese väga kallihinnaline omadus.» 
 #end#
3. Kes siis ikkagi on sinu naerunägu teatri ristiisa?
Velts (Vello Janson - Marika kolleeg Vanalinnastuudio päevadest peale). Tema sõber olla jutustanud oma tütrele tõeliselt naljaka anekdoodi, mille peale ise naernud kõht kõveras. Samasugust reaktsiooni ootas mees ka oma tütrelt. Seda aga ei tulnud ega tulnud. Tütar vaatas isale otsa ja tema näol ei liikunud ükski lihas. Lõpuks venitas suust välja kaks sõna: «Koolon dee». Siit tulebki meie nimi «Teater :D». Kui seda pisut keerata, tekib naerunägu.
4. Avate 26. märtsil. Varasemast sulle tähenduslik hea kuupäev, või ehk ka Pauksoni kontrolli läbinud päev - peaga seinast läbi Jäära tähtkuju märgi all...?

Ei taha ära sõnuda, aga sel päeval pidi teatril eriti hea aura ja menu olema...
5. Mis sul näitlejana (Vana Baskini teatris) puudu oli. Sul ju igapäevane kindel leib «Õnne 13» ja ilutoodete reklaamidega laual...
(Naerab.) Pluss lisaks veel iganädalane kokasaade «Lusikas».
Ei olnudki midagi puudu. Vastupidi, kõik sujus kenasti. Lihtsalt liiga palju närvirakke on veel alles, neid on vaja kulutada! Ja kui tänu teatrile elavad natuke paremini mõned kolleegid, sõbrad, tuttavad, siis see ongi  piisav põhjus.
6. Ühes intervjuus nimetasid, et vastutad oma isikliku rahaga. Kas «vaat, mis juhtus Veesaarega» sind ei kohuta? Täna kirjutavad lehed «tubli» ja homme et «paras, seda oligi arvata»...

Vaid kitsarinnalised inimesed on alati kindlad, et teevad õigeid samme. Loomulikult mõtlen iga päev sellele, et Teater :D võib osutuda ülejõu käivaks. Aga ei ole ju olemas inimesi, kes on noppinud elus ainult võite! Visatuna vette, tuleb ujuda välja, nii nagu oskad.
7. Mis siis, kui Vana-Baskin vihastab ja su oma komöödiateatris «kiriku vande alla paneb»?

Baskin on samuti olnud näitleja ja seejärel oma asja ajama hakanud. Ei usu, et ta teistel seda teha keelab. Eino on fantastiline inimene ja tema kõrval teatrikooli lõpetamisest peale 18 aastat järjest teatrit teha on olnud suur au. Ma loodan väga, et nendele aastatele ja rollidele koguneb veel mitmeid lisaks. Mängin seal alati rõõmuga, kui ettepanek tehakse.
8. Kolm koduleheküljel http://www.koolon.ee/ välja lubatud tükki on eeldatavasti komöödiad. Mis vahet su senise repertuaariga?

Iga tragöödia võib mängida komöödiaks ja komöödiast teha tõelise tragöödia. Seda teavad kõik, kes teatriõhku nuusutanud. Žanrimääratlus on tänapäeval üldse väga libe tee ja mina seda ei teeks. George Bernard Shaw on öelnud: «Elu ei lakka olemast lõbus, kui inimesed surevad, nii nagu see ei kaota oma tõsidust, kui inimesed naeravad.»
9. Näidendeid otsid-loed-leiad palehigis ise? 
Kõiki töid ei jõua ise ära teha. Piisab mängimisest, kostüümi - ja lavakujundusest. Vello on nimetatud näidendid leidnud ja tõlkinud. 
10. Sünopsiseid lugedes on need kõik kolm otse sinu enda elust või...? Peaosades näed sa ennast, eks? 

Ei, ma pea igas pulmas pruut olema. Esiteks, see oli lavastaja soov ja teiseks - leia mulle näitleja, kes teeb kaks kuud proove, mängib paarkümmend etendust tasuta ning paneb viimased säästud letile, et osta teatri tegemiseks vajalikku tehnikat! See inimene on hull.
 
 
MÄNGIB ENDA ELU
«Armastuse edetabeli» sünopsisest teatri koduleheküljel: Milline peaks olema ideaalne naine (meeste seisukohalt)? On's säärast üleüldse kuskil olemas, peale muinasjuttude? Miks mehed tahavad naisi muuta? Kas nii tohib või nii ei tohi?
«Oma mehe sõnul olen küll ideaalne naine,» naeratab Marika vastuseks küsimusele, kuidas see teema teda ennast puudutab.
«Kaitseingel sinu õlal»: Kui naine armastab meest kellel on üks naine juba olemas ning samuti lapsed, kas siis on midagi väga hullusti? Või ei ole? Ehk oleks õigem sellele kõigele juba eos lõpp teha? Või ei ole?» On's Marika neile küsimustele oma elus vastuse leidnud?
«Olen ja ei soovi kellelegi kahepalgelist kodukäijat,» kõlab vastus. «Aga igaüks otsustagu ikka ise.»