Eesti meister kulturismis Gerbel Mikk (34) sõudis interneti vahendusel viie kuuga abieluranda. Juunis kohtus ta silmast silma belglasest IT-mehe Guy Poortmansiga (40) ja oktoobris seisavad nad juba altari ees.

 
1. Kuidas sa oma mehe leidsid? 
Guy leidis mind internetist minu koduleheküljelt. Seejärel olime sõbralistis, suhtlesime online'is ja päris tempokaks läks mais. Viisime läbi videokonverentse ja juunis oli ta juba siin Eestis.
Haruldane juhus. Online'is õppisime teineteist tundma päris hästi. Me harjumused ja ootused kattusid ning kõik minu soovid tundusid reaalsed. Ta tegi ka abieluettepaneku online'is ja kui ta juunis Eestisse sõitis, sai kõik kinnituse. Meie suhe on õige ja me peamegi koos olema. 
 
2. Kes ta on?
IT-inimene. Ka mina haldan veebilehte, mõistame teineteist ülihästi. Guy fännab sportlikke inimesi, eriti naisi. Ta harrastas jõusaalis käimist, nii et sobis. Nüüd käime koos trennis ja naudime seda.  
3. Kas ta fännab su keha? Oi jaa! (Naerab.) Ka mulle meeldivad sportlikud inimesed, kes iseenda eest hoolitsevad.
#end#
4. Kes teist on tugevam? Kuidas võtta. Guyl on ülakeha tugevam, ta surub rinnalt rohkem. Mina aga teen kükke suuremate raskustega, mu jalad on tugevamad. 
 
5. Millised tulevad teie pulmad? Laulatus toimub ühes lossis sõprade ringis. Mu tunnistajaks on üks Belgia perekond. Seejärel on lõuna restoranis. Lihtne ja väike pulm. Ei mingit ülepakkumist. Ema ja sõbrannadega pidasime juba Eestis peo ära.
 
6. Olete juba lastele mõelnud? Kätt ette ei pane. Kui tuleb, siis tuleb. Elame Antwerpeni eeslinnas Belgias. Meil on kolmetoaline korter. Lihtne, armas, kaasaegne elamine.
 
7. Kuivõrd sobib sõjaväelase elukutse naisele? Sobib küll. Ma ei ole kompanii ülema rollis kõva, aga staabitööd on ühele naisele täitsa normaalne teha. See on tavaline bürootöö, millele lisandub vorm ja distsipliin. Ma olin sõjaväes 16 aastat. See amet andis mulle positiivse elukogemuse ja ma võin oma karjääriga rahul olla.
 
8. Su üks eesmärke on pääseda fitnessajakirja esikaanele. Kas see eeldab silikoonrindu?
Kaanetüdruk ei ole ma veel olnud. Olen kulturismis algaja, seljataga on ainult kolm võistlust. Silikoonrinnad? Ei tea iial, eks näis, mis tulevik toob.
 
9. Miks su eelmine suhe purunes?
Kasvasime lahku. Ma olin Bosnias tööl, Lätis tööl ja see suhe ei toiminud distantsilt. Läksime lahku juba ammu. Muide, ta oli kah IT-inimene ja ma õppisin temalt päris palju. Nüüdse suhtega ei hakanud ootama, otsustasime võtta sarvist ja nii ma siis olengi Belgias. Ma ei ole nii õnnelik kunagi varem olnud.
 
10. Kuidas sul õnnestus Belgias kuu ajaga sisse elada? Ikka online. Ma olin Guy korteri ja elustiiliga tuttav juba enne, kui Belgiasse saabusin. Loomulikult on sõjaväes ametit pidades palju reisitud ja Euroopa eluga olin hästi kursis. Samuti olen kiirelt kohaneja ja see maailma osa on mulle alati meeldinud. Belgias jätkub ka mu personaaltreeneri töö.
 
Gerbel Mikk
Sündinud: 4. novembril 1974 Pärnus
Elukoht: Antwerpen, Belgia
Elukutse: personaaltreener
Treeninud: alates 13. eluaastast
Lemmikkehaosa: reied ja õlad
Lemmiktoit: kana ja juust
Haridus: 1993 Pärnu 6. Keskkool
1997 Eesti Riigikaitseakadeemia, Kaitsekolledž