«Kui inimene on kogu aeg rõõmus, siis on ta kas robot või vaimselt haige,» arvab raadio- ja telemees Gaute Kivistik, kes on tuntud ka libauudiste looja Rohke Debelakina.

Gaute Kivistik (40) on õppinud autoremondilukksepaks ja näitlejaks, kuid laval pole teda kuigi palju nähtud. Mees ütleb, et tal olid oivalised õpetajad, Eesti teatri suured pärliveeretajad, kelle nimedega enese ehtimine avalikkuse ees oleks albivõitu tegevus. Gaute sai neilt tohutu koguse eluks vajalikke teadmisi. Need omakorda võimaldasid tal peatselt pärast kooli lõppu aru saada, et väga häid näitlejaid on meil palju, häid näitlejaid on veel rohkem ning keskmisi, kelle hulka ka tema kuulub, juba hoomamatu kogus. Seega otsustas ta, et teeb orkestri, kus on ainult üks pillimees – tema.

1. Tuled sa oma auto hooldamisega ise toime?
Kui masinapark oleks selline nagu 1988. aastal, siis küll. LAZ-bussil oskan vajalikud asjad kõik ära teha. VAZ ja GAZ on samuti selged. Kui aga enda praeguse auto kapott lahti teha, siis seal enam suurt peale pirnivahetamise teha pole jäänud.

2. Sa pole pealinna mees – töö on su siia toonud.
Töö on toonud pealinna juba pool Eestit ja minu ka. Esimest korda kakskümmend aastat tagasi, siis tuli paus sisse ja seejärel tulin juba viieteistkümneks aastaks ning siis sai villand. Pärit olen ma Tartust. Isa poolt on mul juured Palamuse vallas, ema poolt Rakkes.