S Club 7 teguses aastatel 1998-2003 ja oli tuntud ka Eestis. Eriti seetõttu, et televisioonis näidati nende tegemistest vändatud telesarja.

Nelja aasta eest üritas bänd kokku tulla, ent paari esinemise kõrvalt midagi suuremat ei tehtud. Nüüd selgub, et Hannah oli omadega selleks ajaks täiesti ummikus.

Äsja 37. sünnipäeva tähistanud Hannah pihib Metrole, et lasi endale 2013. aastal panna silikoonrinnad. Ta oli välise tulemusega igati rahul, ent ta ei osanud eal kartagi seda, mis järgneb.

"Kuue kuu jooksul hakkasid mu juuksed välja langema. Magasin aina enam ja enam, lõpuks 22 tundi päevas," kirjeldab ta. Naise sõnutsi ei suutnud ta end voodist püsti ajada, sest kogu ta keha valutas. "Kaotasin tasakaalu. Mul oli jubedalt külm ja mul olid mäluhäired."

Arstid kirjutasid talle erinevaid tablette väsimuse ja stressi vastu, kuid midagi ei aidanud. Alles 2016. aasta alguses jõudis ta spetsialisti juurde, kes selgitas, et paigaldatud silikoonrinnad pole kvaliteetsed, vaid hoopis kogu tervisehädade juur.

Need eemaldati kirurgi poolt sama aasta aprillis. Hannah kinnitab, et pärast seda sai ta oma tervise tasapisi korda ning tundis end taas terve inimesena.

Ta soovitab ka teistel naistel tema näite varal mõelda, mis võivad olla ilukirurgia negatiivsed tagajärjed. Ta lisab, et kõige lihtsam soovitus oleks: ärge lihtsalt laske endale kunstrindu paigaldada.