• Üks vihane "fänn" kirjutas 1995.aastal, et Kersnat ei tohiks üldse ekraanile lubada ja avaldas imestust, et ükski töökaaslane pole veel midagi ette võtnud, et mees eetrist minema kupatada. "Kersna kojameheks - libedaid teid liivatama. Olgu Eesti TV uks talle igaveseks suletud," sajatab televaataja, kinnitades, et räägib saja tuhande pensionäri nimel.
  • Teine televaataja soovis, et saadet "Reisile sinuga" juhiks Raivo Järvi, kuna Kersnat ei sallivat televaatajad üldse. "Uhke, läbi hammaste räägib, ei ole selget sõna, ei ole ka elegantne, soliidne mees, ei meeldi sugugi rahvale. Soovime, et tak ei oleks mängijaid!" seisab kirjas.
  • Kolmas televaataja nendib, et on vanainimene ja soovib teada, kas ETV tegijad on juba hullud või alles hakkavad minema. "Häbi peaks teil olema, inimesel oma lollusi näidata. Ja kus on laulud, mis see vana Matiisen välja mõtleb, Teid tuleks küll karistada või Seevaldisse saata," siunab ta.
  • Neljandat televaatajat pahandas Vahur Kersna intervjuu president Lennart Meriga, mis olevat olnud labane, küüniline ja mõttetu, lausa pahatahtlik. "Kui meie rahvas ei austa enam Jumalat, oma riiki, juhte, perekonda, siis me hävime. Põhjuseta mõnitamise pärast oleks ilus, kui vabandaksite eesti rahva ees," nõuab ta.

Kallis Publiku lugeja, kirjuta kas on praegustes telesaadetes mõni saatejuht, kellele tahaks täna täpselt samasuguseid kirju kirjutada?