Printsess Diana paljastas ajavahemikus 1984-1993 oma lähedasele sõbrale, Cyril Dickman'ile läkitatud kirjades kuningliku pere kõige intiimsemaid hetki: alates prints Harry ulakustest, lõpetades prints Charles'i rõõmuga oma esimese poja sünni üle.

20. septembril, 1984 kirjutas Diana: “William jumaldab oma väikest venda ning veedab kogu oma ajast Harryt kallistuste ja suudlustega üle kuhjates, vanemad ei pääse talle peaaegu üldse ligi!”

“Poistel on kõik hästi ja nad naudivad internaatkooli väga, kuigi Harry satub pidevalt pahandustesse,” seisis 17. oktoobril, 1992 teele pandud kirjas.

Ühes sõnumis kirjeldas Diana, kui suurt rõõmu tema ja Charles prints Harry sünni üle tunnevad: "Ühe pisikese inimese sünni reaktsioonid on ülevoolavad ning ma saan siia saabuvate massiliste lillekuhjade all vaevu hinata."

Samuti tänas naine oma kirjas ka Buckinghami palee stjuuardi ametit pidanud Cyrilit, et too pere peale sel õnnelikul perioodil mõtleb. Käsitsi kirjutatud kirjadest ilmneb, kui väga Diana teda hindas. Näiteks usaldas printsess pea 50 aastat kuningliku pere heaks töötanud mehele, et tema vanaema suri ära: "Tänan sind armsa kirja eest. Vanaema surm tuli suure šokina, kuid sinu toetavad sõnumid tähendavad mulle palju. Mõtlen tihti sinu ja su abikaasa peale ning loodan, et elu kohtleb teid heldelt."

Varasemalt avaldamata kirjad pannakse 5. jaanuaril oksjonile, nende esialgseks väärtuseks määrati 15 000 naela. Loe Diana kirju lähemalt SIIT!