Pühapäeval, 5. juulil, ristiti Inglismaal Norfolkis prints Williami, Cambridge'i hertsogi ja Catherine'i, Cambridge'i hertsoginna teine laps, Cambridge'i printsess Charlotte.

Pisikese printsessi ristimine oli esimene üritus, kus neljaliimeline perekond täiskoosseisus avalikkuse ette ilmus. Loomulikult olid kohal ka teised Briti kuningakoja esindajad, sealhulgas kuninganna Elizabeth II ja Williami isa Walesi prints Charles.

Tähelepanuväärne oli Prints George'i riietuse sarnasus isa Williami omale 31 aastat tagasi, mil ristiti prints Harry. Väike prints tatsas üritusel vapralt isa kõrval, printsess aga reisis uhkes retrovankris. Palavalt armastatud stiiliikoon hertsoginna Kate nägi valges kostüümis vapustav välja, vaatamata sellele, et tütre sünnist oli möödas kõigest kaks kuud. 

Nooruke Charlotte on Briti troonipärimisjärjekorras prints Charlesi, oma isa ja vanema venna järel neljas. Ristivanemateks said Sophie Carter, James Meade, Adam Middleton, aukonsul Laura Fellowes ja Thomas van Straubenzee. Üllatuslikult ei valitud nende hulka ühtegi kuninglikust soost inimest.