"Aini abikaasa on rääkinud, et sel päeval, kui Ain kodust lahkus, ütles ta, et on mõni aeg kodust eemal. Loetud tunnid hiljem ilmusid uksele mehed, kes teatasid, et tulid korterit kliendile näitama. See oli Aini abikaasa jaoks totaalne šokk, ta ei teadnud, et Ainil on nii suured võlad ja nende katteks on ühine kodu müüki pandud," räägib Delfile anonüümne allikas.

Ta väidab, et kui Maire Ainile helistas, et küsida, milles asi, oli mobiil välja lülitatud.

Kui täna ei soovi Maire Nurmela enam abikaasa kadumist kommenteerida, siis aasta tagasi pöördus ta läbi Delfi Aini poole ja ütles: "Ain, tule koju! Ma saan aru, et mehed võivad selliselt käituda, kui mured on kaelas, kuid me saame sellest üle. Ole vähemalt elus! Palun tule koju tagasi!"

Ka vihjas Maire, et Aini kodust lahkumise probleem on delikaatne.

Ain Nurmela hea sõber ütles eelmisel aastal Publikule, et mees pihtinud talle oma rahamuredest. "Projektid, mille kallal nokitseda, ei too piisavalt raha sisse. Majanduslangus pani põntsu - enam ei tulnud piisavalt palju tööd," rääkis allikas.

Õige pea saab Ain Nurmela kodust lahkumisest aasta ja tänaseni kahtlustavad tema sõbrad, et mees pages just võlgade eest. Kolm päeva enne oma sünnipäeva kodust lahkunud teatrikunstnik võttis kaasa kõik oma dokumendid ...