Ajakiri tutvustab Kerlit kui noort ja andekat Nõukogude Liidust pärit lauljatari, kes ei ole lasknud L.A. elustiilil endale pähe istuda. Küll aga paistab elutempo Kerli pea sassi ajanud olevat - intervjuus rääkis Kerli muuhulgas ka Eesti muusikast, unustamata promoda ka eestlastest kolleege, ent pannes ühe üldtuntud faktiga ikka päris korralikult puusse.

Rääkides ühe oma muusikavideo ("Army Of Love") Eestis filmimisest, sõnas Kerli: "Püüdsime julgustada Eesti kohalikke artiste, sest loodan, et kunagi on meil seal oma tõsine muusikamaastik, mille poolest - mulle tundub - Eesti juba tuntud on. Astume tegelikult vaikselt ka tantsumuusikamaastikul. On paar Eesti artisti, kes tuuritavad Soomes ja üle Euroopa. Lisaks on olemas bänd nimega Ewert and The Two Dragons, kes pole küll veel Ameerikas käinud, kuid on midagi Foster The People sarnast. Nad on hämmastavalt andekad ja tegutsevad juba aastaid."

Ai-ai, Kerli - poisid mängisid sügisel Atlandi taga terve tuurijagu kontserte maha ning seejuures kolm korda sinu enda kodulinnas Los Angelesis, ja sul polnud aimugi! Tuleks vist tihedamini oma mikrofonist kaugemale kiigata.

Kerli Playboy-artiklit saad lugeda SIIT.

Siin ka väike videomeenutus bändi sügisesest Ameerika-tuurist: