Mees vastas ühe fänni kirjale, kes tunnistas, et tunneb tänaseni lahkunud lähedaste kohalolu. Cave vastas sellele omakorda: "Kui me armastame, siis me leiname... Ma tunnen oma poja kohalolu igal pool, kuid ta ei pruugi seal olla."

Muusiku poeg suri vaid 15-aastaselt, kui kukkus Ühendkuningriigis Brightonis kaljult alla. Cave on kõige paremini tuntud kui ansambli Nick Cave and the Bad Seeds lauljana. Neid kirjeldatakse kui "ühte kõige intensiivsemat ja põnevamat live-bändi maailmas".

Cave postitas oma kirja möödunud nädala alguses leheküljele The Red Hand Files, mees kasutab seda fännidega suhtlemiseks.

Üks fänn USA-st kirjutas: "Ma olen läbi elanud oma isa, õe ja esimese armastuse surma möödunud viie aasta jooksul. Ma tunnen, et mingi kommunikatsioon nendega eksisteerib, peamiselt läbi unede. Nad aitavad mind. Kas sina ja Susie tunnete, et Arthur on teiega ja suhtleb mingil moel?"

Cave tänas fänni kauni küsimuse eest ja jagas enda isiklikku kogemust leinaga.

"Lein ja armastus on igaveselt seotud. Lein on kohutav meenutus sellest, kui sügav oli kunagi armastus. Sarnaselt armastusele ei ole lein läbiräägitav. Leinas on midagi nii suurt, et see raputab ja varjutab meid ennast.

Selles pöörases keerises eksisteerivad kõik hulluse variatsioonid. Kummitused, hinged ja külalised unenägudes. Samuti kõik muu, mille meie äng esile kutsub. Need kallid kingitused on täpselt nii tõelised, nagu me ise seda soovime. Need on meie vaimsed juhid, nad aitavad meid pimedusest välja."

Mees lisas, et ta tundis oma poja kohalolu pidevalt.

"Ma kuulen, kuidas ta minuga räägib, mind juhib, isegi kui ta pole siin. Suur lein toob endaga kaasa eredad viirastused. Need hinged on oma põhiolemuselt ideed. Need on meie vaimustatud kujutlusvõimed, mis pärast suurt katastroofi taas ärkvele tõusevad."

"Need vaimud, sarnaselt ideedele, räägivad võimalustest. Kuula ja järgi neid ideid, sest teisel pool neid on võimalus kasvada, muutuda ja isegi võimalus lunastuseks. Loo ise hinged. Kutsu neid. Tee nad tõeliseks. Räägi nendega. Vaid nende kummituslikud käed suudavad meid tagasi siia maailma tuua, millest meid varem nii karmilt välja visati. Muutununa ja paremana."