Pamela sõnul elab ta unistuste elu. Ta sõidab oma pisikese autoga, jalutab oma koerakest ja tunneb, et saab osa kogu energiast ja rõõmust, mida maailm talle pakkuda suudab.

Tema uus kodu Prantsusmaal koos 32-aastase jalgpallurist silmarõõmuga on lihtsalt imeline. Pamela enda sõnul pole 19 aastat vanusevahet mingi probleem. Mõnikord räägib ta oma kaasale, kuidas ühel päeval jääb ta vanaks ja laguneb koost. See aga meest juba ei heiduta.

Oma Prantsusmaa koju kolis Pamela vaid paar kuud peale seda, kui oli Adiliga kohtunud Monaco Grand Prix'il 2017. aasta veebruarikuus. Pagaritöökoja näol on tegemist kohvik-restoraniga, mis keskendub vegan-toidule. Pamela sõnul on lihavaba elu oluliselt parandanud tema seksuaalelu. Naine lisab, et liha söömine muudab inimese impotentseks ja ebatervislikuks.

Samas lisab pornostaar, et kõige erutavam osa inimese juures on tema mõistus. Kui stimuleerida mõistust, tuleb keha järele. Pamela sõnul usub ta väga tõelisesse armastusse ja pühendumisesse suhtes.

Eelmisel nädalal nähti Pamela sõrmes säramas hinnalist 20 000 naela maksvat Cartier Pantheri sõrmust, kui ta vaatas oma mehe tegemisi maailmameistrivõistlustel. Sõrmus tekitas loomulikult kõlakaid kihlusest. Ei tea, millal võib kuulda pulmakelli?

Allikas: thesun.co.uk