Britney Spears

Britney sai popmuusika vallas tuntuks 1990ndatel looga "Baby One More Time". Kuigi ta oli tollal küllaltki noor, sai ta üle maailma kuulsaks ja tema muusika müüs hästi. Mõned aastad olid Britney jaoks veel lillelised, kuid siis sai pidu läbi.

Näiteks 2004. aastal abiellus Britney lapsepõlvesõbra Jason Alexanderiga, kuid abielu tühistati mõned tunnid hiljem. Sama aasta lõpuks abiellus Britney Kevin Federline'iga. Paaril sündis kaks last ja kaks aastat hiljem nad lahutasid.

Britney on aastaid võidelnud ka sõltuvushäiretega. Üks täheldusväärne seik on, kui Britney lahkus Antiguas asuvast võõrutusravikliinikust ja ajas Los Angeleses asuvas juuksurisalongis endal pea kiilaks. Hiljem oli ta veel võõrutusravil ja 2007. aastal kaotas ta ka oma kahe lapse hooldusõiguse. Tal jooksis juhe nii kokku, et naine viidi Cedar-Sinai meditsiinikeskusesse psühhiaatria osakonda.

2013. aastal hakkasid aga asjalood Britney jaoks helgemaks muutuma. Ta kirjutas alla äärmiselt tulusale lepingule, mis näeb ette, et ta esineb aeg-ajalt Las Vegases asuvas kohas nimega Britney: Piece of Me ja see on sisse toonud rohkem kui sada miljonit dollarit. Lisaks käib Britney jälle stuudios laule salvestamas, ta on saate "X Factor" kohtunik olnud ja lisaks on tal õigus käia oma lapsi külastamas.

Britney Spears

Robert Downey Jr.

Andekas näitleja mängis esimest korda filmis, kui ta oli vaid viiene. Robert on öelnud, et ta proovis esimest korda kanepit kuueaastaselt koos oma isaga ja hilisemas elus tarvitas ta juba kangemaid narkootikume. Kui Robert oli teismeline, näitles ta paljudes filmides ja ta nomineeriti isegi Oscarile parima näitlejatöö eest 1992. aasta filmis "Chaplin".

1990ndate lõpuks oli Robertil aga välja kujunenud juba tõsine narkosõltuvus. Väidetavalt teenis ta LA maakonnavanglas kaheksa senti tunnis, sest ta pesi panne. Robert võeti mitmel korral nii kokaiini kui ka heroiini omamise tõttu vahi alla. Mees arreteeriti ka relva kandmise eest. Ta oli üle aasta aja vangis ja 2001. aastal ütles ta kohtunikule, et narkootikumid mõjuvad talle umbes nii, kui tal oleks püssitoru suus ja näpp päästikul, aga samas meeldib talle püssi metalline maitse.

2002. aastal sai ütles Robertile aga Susan Levin, et kui mees pole kaine ja narkootikume maha ei jäta, siis ei tule ka mingit abielu. Robert hakkas uuesti tööle ja ta sai rolli mitmesse filmi nagu "Kiss Kiss Bang Bang", "Scanner Darkly" ja "Zodiac". Robert sai endale ajapikku uue maine: ta oli mees, kes sai võitu oma pahedest. 2008. aastal sai ta rolli "Raudmehe" filmides ja aastate jooksul on Robert saanud jalad taas alla.

Robert Downey Jr.

Angelina Jolie

Angelina tegi oma filmidebüüdi 1982. aastal ilmunud draamas "Lookin' to Get Out". Ta oli siis vaid 7-aastane ja mängis filmis koos oma isa Jon Voightiga. 1997. aastal mängis Angelina TNT TV minisarjas "George Wallace", kus ta kehastas Giat. Tema karjäär oli tõusuteel ja 1999. aastal sai ta Oscari parima kõrvalosatäitja rolli eest filmis "Girl, Interrupted".

Angelina sisemuses oli aga miskit sünget ja aja jooksul jõudis see ka avalikkuseni. Oli vägivalda, aga oli ka lõikumist. Angelina sõnul lõikus ta end sageli, kui tundis, et ta on justkui lõksus. Seetõttu on naise sõnul tal palju arme. "See oli aeg, kui tundsid end seiklushimulisena ja peale mõnda õlu hakkasid asjad juhtuma," ütles Jolie endale haiget tegemise kohta.

Oscarite jagamisel 2000. aastal suudles Angelina oma venda kuumal ja armunud moel. Naine ütles, et ta on oma venda praegu tohutult armunud.

Samal aastal peale kahte kuud kohtingutel käimist abielust Angelina Billy Bob Thortoniga. Paarike läks 2003. aastal lahku. 2005. aastal lõi Angelina Jennifer Anistonilt üle Brad Pitti. Väidetavalt armusid Brad ja Angelina filmi "Mr. and Mrs. Smith" võtetel. Aasta hiljem oli Angelina rase ja ootas koos Bradiga last.

Aja jooksul muutus aga Angelina käitumises midagi. Ta hakkas järjest rohkem tegelema heategevuse ja abivajajatega. Ta käis kõnesid pidamas ja kogus annetusi.

Angelina Jolie

Nicole Richie

Nicole sai tuntuks kahel põhjusel. Esiteks on ta superstaar Lionel Richie tütar ja teiseks veetis ta palju aega seltskonnastaari Paris Hiltoni seltsis. Nicole ja Paris oli tabloidide esikaantel 2000ndate keskel ja nad osalesid Foxi tõsielusarjas "The Simple Life" lausa viis hooaega.

Sarja teises hooajas märkasid fännid, et Nicole oli muutunud palju kõhnemaks. Arvati, et tal on toitumishäire, kuid Nicole eitas seda. Samas ta nentis, et on liiga kõhn ega soovi, et noored tüdrukud vaataksid teda ja mõtleksid, et nad tahavad olla sama peenikesed nagu tema.

2002. aastal sattus Nicole aga mitu korda pahuksisse võimuesindajatega. Näiteks ta arreteeriti kaklemise eest New Yorgi ööklubis. Süüdistused võeti hiljem tagasi, aga märk jäi maha ikkagi. 2003. aastal arreteeriti ta juhiloata sõitmise ja heroiini omamise eest. Ta läks Arizonas asuvasse võõrutusraviasutusse ja ütles väljaandele "People", et on peale narkootikumide ja joomise maha jätmist palju õnnelikum.

2006. aastal sai ta aga ebakaines olekus sõitmise eest trahvi ja veetis jälle võõrutusravil aega. Peale seda juhtumit on ta aga oma elu ilmselt korda saanud.

Hetkel on ta abielus Joel Maddeniga ja neil on kaks last. Lisaks tegeleb Nicole annetustega ja heategevusega.

Nicole Richie

Mark Wahlberg

Mark on viimastel aastal küll üks suurimaid filmitähti, aga ometigi on tal kriminaalne taust. Kui Mark oli 16-aastane, siis ta hängis ringi jõugus ja lõi väidetavalt ühte vietnamlast mitu korda pähe nii, et mees kaotas teadvuse. Samal õhtul ründas Mark veel ühte Aasia päritolu meest ja sõimas teda rassistlikum moel. Seepeale mõisteti Wahlbergile mõrvakatse eest karistuseks kaks aastat vangistust, millest ta istus trellide taga 45 päeva.

Kui Mark oli 21-aastane, siis lõi ta oma naabril lõualuu puruks ja tagus meest vastu pead. Väidetavalt oli tegemist provotseerimata rünnakuga. Mark istus jälle natuke aega trellide taga ja vanglakaristust kandsid ka osad tema pereliikmed. Peale seda sai mees aru, et see pole tema koht.

Mark pöördus oma kihelkonna preestri poole ja otsus abi. Esmalt avastas ta, et on andekas muusikas ja tegi endale bändi Marky Mark and the Funky Bunch. Oma filmidebüüdi tegi ta aga 1994. aastal Danny DeVito filmis "Renaissance Man". Ta mängis ka Leonardo DiCaprioga filmis "The Basketball Diaries" 1995. aastal. Suurem läbimurre tuli aga 1997. aastal filmiga "Boogie Nights".

Marki sõnul on usk tema edu võti ja see, mis aitas ta uuesti jalule. Ta käib enda sõnul iga päev kirikus ja alustabki sellega päeva. Mark läheb kirikusse 15-20 minutiks ja loeb oma palved ära. Ta soovib olla hea Jumala teener, isa, abikaasa, poeg, sõber, vend, onu ja naaber.

Charlie Sheen

Charlie sai kuulsaks juba teismelisena, kui ta mängis filmides nagu "Red Dawn" ja "The Outsiders". 20ndates eluaastates olles jättis ta endast filmikriitikutele ja fännidele hea mulje, kui mängis filmis "Platoon". 2000ndate alguses pääses Charlie suurematele ekraanidele filmiga "Spin City", aga kõige rohkem kogus ta tuntust ilmselt komöödiasarjaga "Two and a Half Men". Seriaal tõi Charlie'le ka väga palju raha sisse.

Siis aga hakkasid Charlie elus jamad pihta. 2011. aastal proovis ta minna võõrutusravile, aga tulutult. Järgmiseks proovis ta nõuda oma rolli eest sarjas "Two and a Half Men" rohkem raha ja oli avalikult terav sarja looja Chuck Lorre'i suhtes. Charlie halb käitumine viis selleni, et ta sai sarjast kinga. Lisaks nautis elumees elu erinevate naiste seltsis.

2012. aastal sõlmis Sheen aga tulusa lepingu FXiga ja sai omanimelise sarja nimega "Anger Management". Sarja vändati 100 osa ja peale seda pole Charlie Sheenist enam palju kirjutatud. 2015. aastal ütles ta, et on HIV positiivne.

Charlie Sheen