Lugu „Bad romance“ pole sündinud ei millestki, kuna lauljal on enda sõnul olnud peaaegu ainult „halvad romansid“, mistõttu ei kujuta ta ettegi, mida tähendab olla õnnelik ja meesterahva poolt armastatud, kirjutab ajakiri Vanity Fair. Viimasel ajal on Gagat seostatud „Vampiiri päevikute“ näitleja Taylor Kinney'ga, kuid sellest hoolimata kuulutab lauljatar, et tema suhted kestavad vaid üürikest aega.

„Tõepoolest, algus on alati hea, aga kuna ma seon end vaid loominguliste inimestega, siis see võlu taandub ruttu vihkamiseks, sest kaks tugevat natuuri ei saa üksteise kõrval olla,“ räägib ta. „Ja kui keegi käitub erakordselt armsalt, siis on minu irooniline vastus alati: „No kui kuradi romantiline, sa igavene loll! Pane veel rõngas ka sõrme! Tead, ma suudan endale ise ka sõrmuseid osta!“ lisab ta juurde.

Gaga peab oma üksinduse põhjuseks töönarkomaaniat, mille küüsis ta vaevleb. „Mu karjäär on ja jääb alati olulisemaks kui ükskõik milline mees!“ kinnitab ta veendunult ning lisab juurde, et on avalikkuse tähelepanust sõltuvuses. „Ma vajan meelelahutusäri, see on mu õhk! Kui peaksin seetõttu ohverdama kõik suhted, siis olgu nii!“

Lady Gaga tunnistab avameelselt ja irooniliselt, et kui peab valima, siis ehk saab otsustavaks see, kelle peenis on kõige pikem. Sellele avaldusele lisab ta aga, et üks mineviku kaaslane ennustas talle ennustanud üksildast surma. „Sa sured üksinda. Majas, mis on suurem, kui ettegi kujutad. Sured oma meeletute raha- ja hitihunnikute otsas!“ tsiteerib ta kunagise kaaslase sõnu.