Kohtuprotsessi alguseks on määratud 4. detsember ning lõpuks peaks lahenema draama staaride laste hoolduõiguse ümber, kirjutab TNMZ. Angelina nõuab laste füüsilist ainuhooldusõigust, Brad soovib hooldusõiguse aga võrdselt jagada.

Istung peaks kestma kaks kuni kolm nädalat ning siis peab kohtunik oma otsuse langetama. Lisaks tuleb kohtunikul ära jagada ja näitlejate kinnisvara. Brad on kurtnud, et Angelina üritab temalt ära võtta õigust olla oma laste isa.

"Tomb Raideri" täht andis lahutuspaberid sisse 2016. aasta sügisel , märkides liidu purunemise põhjuseks lahendamatud erimeelsused. Lahkumineku kuupäevaks märkis Jolie 15. septembri 2016.

Angelina Jolie ja Brad Pitt suhe sai alguse 2005. aastal toimunud romantilise märulifilmi "Härra ja proua Smtih" võtetel, kui Pitt oli veel abielus Jennifer Anistoniga. Vaid mõned nädalad pärast lahutust, tegid staarid oma suhte avalikuks. 2014. aasta augustis, pärast kümme aastat kestnud kooselu, sõudis Hollywoodi kuulsaim paar ka abieluranda. Nende peres kasvab kokku kuus last, kellest kolm on adopteeritud: Maddox, Pax, Zahara, Shiloh ning kaksikud Vivienne ja Knox.