Ehkki Halle'i ning Gabrieli peeti tõeliseks unelmate paariks, on nende viis aastat kestnud kooselu tänaseks lõppenud. Armastusest sündis väike Nahla Ariela Aubry, kes on tänaseks kaheaastane Viimased kuud on Berry ning Aubry aeg kulunud advokaatidega suhtlemiseks ning tütre hooldusõigustega seotud küsimuste arutamiseks.

Teadaolevalt soovis suhet lõpetada 34aastane Gabriel. Väidetavalt hakkas meest ootamatult häirima tema ja kallima üheksa-aastane vanusevahe - Halle on hetkel 43aastane. Portaal RadarOnline kirjutab, et Aubry on silma visanud juba ka uutele kaunitaridele.

"Gabriel on tore ja aus mees ning ta ei petaks Halle'it iialgi. Ilmselt on talle mõni naine silma jäänud ja ta soovib temaga lähedasemaid kontakte luua," rääkis meest tundev isik väljaandele.

Aubry ei soovi Berrylt saada ühtegi senti. Halle'i enda soovil ostetakse mehele Kanadasse maja, et tütrel oleks mugav ja hea olla ka isa külastades.

Piltilusal Halle'il pole armastusega õnne olnud - ta on kaks korda lahutatud. Esimesel korral osutus kallim vägivaldseks ning teine abielu lõppes mehe petmistega.

Sõprade sõnul elab Berry viimase liidu lõppemist väga rängalt üle, sest ta tõesti uskus, et Gabriel on tema jaoks see õige.