Eksmiss Laura Kõrgemäe (27) ja finantsanalüütik Veikko Maripuu tormiline kooselu on tänaseks möödanik – võiks isegi resümeerida, et lõpp hea, kõik hea! Kui Laura leidis oma õnne kasiinoärimees Armin Karu poja Erik Karu näol, siis üksi nurka konutama pole jäänud ka Veikko (41). Tema südames on nüüd koha leidnud imeilus Iris Õunapuu (25), kes – üllatus, üllatus! – on samuti kõva missindusetaustaga piiga. Muide, tegemist on Laura endise naabrinna ja parima sõbrannaga, kellega üheskoos oli Laura Uuesalu elurajoonis lapsevankreid lükanud ja ilmaasju lahanud.

Ühistel võistlustel pole Veikko endine ja tänane südamedaam küll iluakrobaatikat teinud, kuid ühel ja samal konkursil on seda erinevatel aastatel juhtunud küll. Kui Kõrgemäe tekitas furoori telesaates «Missid» aastal 2005, siis Iris proovis oma õnne aasta hiljem. Raplamaal sirgunud kaunitar astus 2007. aastal edukalt üles ka Türgis toimunud iludusvõistlusel Miss Kemer International, kus ta aga esindas hoopiski Soomet ning end kümne finalisti hulka välja rebis!
Irist ja Veikkot ei õnnestunud kommentaariks tabada, kuid sõprade sõnul on nende liit üha tõsisemaid tuure võtmas. Malbe ja rahulik Iris olevat lähedaste meelest Veikko seni ärevasse ellu rahulikemaid tuulekesi puhunud...