Graatsiline moeloojate muusa on läbi aastate kandnud laval Aldo Järvsoo, Riina Põldroosi, Reet Ausi, Tiina Talumehe ja paljude teiste loomingut. Eriline klapp on Laural olnud noorema põlvkonna ühe andekama ja äkilisema moelooja Liisi Eesmaaga. Kes meist ei mäletaks skulpturaalset peeglikildudest Liisi Eesmaa kleiti Laura seljas „Eesti laulu“ finaalvõistluse laval?

Eesti Moedisaini Liidu poolt kinnitati Laura Põldvere rinda Tanel Veenre valmistatud moeorden.

Kuid sellega kingituste sadu alles algas! Selle auhinna teeb väga armsalt südamlikuks ka fakt, et paljud moenädalal osalejad otsustasid anda ka omapoolse panuse Moesaadiku kingipakki. Igal juhul saab Laura Põldvere garderoobis olema nüüd veelgi enam eestimaist moedisaini: Embassy of Fashion`i väike must kleidike, Liina Steini trükitud retuusid, Kristina Viirpalu sukkpüksid, Piret Ilvese roosa vildist soni, Oksana Tanditi käsitsi maalitud siidsall, Katrin Kuldma sätendav kootud mütsike, Tallinn Dollsi ehted, Britt Samosoni peapael ja bEsty sukkpüksid.

Eesti Moedisaini Liidu poolt välja antav Moesaadiku tunnustus on mõeldud ühele eriti stiilsele eestlasele, kes on viimastel aastatel olnud kohaliku moe superkandjaks. See on naine, kes pole peljanud olla äkiline ja ekstravagantne – ja mis täna kõige olulisem – eestimaine.