Lauljanna Lea Liitmaa laste isa, tuntud trummar Silver Ulvik rääkis oma sõpradele, et paari suhe on lõppenud!

Hiljuti toimus Kuku klubis rulasõitjate ühenduse Haigla Rulapark pidu. Inimesi oli palju, kõigil tuju laes. Kella kahe-kolme vahel öösel käis suitsuruumi ukse ees elav vestlus ühe noormehe ja kolme neiu vahel — teemaks teravad suhteprobleemid.

Jutukas noorhärra oli lauljanna Lea Liitmaa (37) laste Jasmiin Dali ja Geiti Gerbera isa Silver Ulvik (28). Silver tunnistas neidudele, et tema suhe Leaga on läbi. Tüdrukud olid kuuldust hämmingus. Nad pärisid Silverilt, miks ta Lead lollitab ja talle lootust annab, kui suhte omalt poolt lõppenuks on lugenud. Selget vastust sellele küsimusele ei tulnud… Noorte jutust jooksis läbi kellegi Sandra nimi. Kas salapärane Sandra on tekitanud armukolmnurga, millest sunnitakse lahkuma Lea?


Lea ei tunne end puudutatuna

Lea otsib vestlusest kuuldes sõnu: «Kuidas ma nüüd ütlen… Ma ei saa omapoolset hinnangut anda, sest see pole mu jaoks oluline teema. Ma tunnen, et see mind ei puuduta. Üldiselt ma leian, et sellest kuulmine mulle suurt midagi juurde ei anna.»

Lea lisab, et otsustas pärast muusik Elmar Liitmaast lahku minemist, et ei räägi enam ajakirjandusega meeste teemal. «Rääkisin oma suhtest Elmariga liiga palju. Ma ei kujutanud ette, mida tähendab oma suhte jagamine kogu Eestimaaga.»

Lauljanna märgib, et ta pole kunagi avalikult öelnud, et on Silveriga paar. «Kuna laps oli tulemas, siis kõik ise eeldasid, et kes see muu siis ikka issi on…»

Lea sõnul on ta Sandra-nimelisest naisterahvast varemgi kuul- nud — tema teada on Sandra Silveri endine pruut. «Aga ma ei tea, võib-olla eksisteerib tal ka mõni Sandra-nimeline sõbranna. Ma ei tea tema sõpruskonnast suurt midagi.»

Silver oli purjus

Silver ärritub, kui kuuleb teda, Lead ja Sandrat puudutavat küsimust, aga soostub siiski asja selgitama.

«Ma arutasin oma sõbrannadega suhete teemadel üldiselt, et kuidas suhted peaksid toimima ja kuidas mitte. Rääkisime ka sellest, kuidas suhted peaksid toimima siis, kui peres on lapsed,» lausub Silver.

Küsimusele, miks ütles Silver neidudele, et tema ja Lea vahel on kõik läbi, jääb mees selge vastuse võlgu. «Ma ei mäleta, mida ja miks ma suust välja ajasin. Ma olin vindine.»

Sandra aga olevat ta ekspruut, kellega seoses vanu asju meenutati.

Kas Silveri ja Lea vahel siiski käärib, et ta toob suhete toimimise ja mittetoimimise üle arutades mängu endise ja praeguse naise? «Ei-ei, kogu jutt oli vaid üldine filosofeerimine. Meil on Leaga kõik tipp-topp!»

{poolik}

Varjasid suhet

Lea ja Silver tutvusid 2006. aastal, kui lauljataril oli käsil lahutus Elmar Liitmaast. Nende soe sõprus tuli avalikuks aasta hiljem. Noored jäid tihti koos seltskonnafotodele ja Silverit nähti käimas Lea Meriväljal asuvas kodus.

Toona lükkas Lea kuuldused tema ja Silveri armuloost ümber, öeldes, et nad lihtsalt musitseerivad koos. Lauljanna kinnitas, et tal pole Silveri ega ühegi teise mehe jaoks aega. Ajapuuduse tõttu olevat ta lahku läinud ka Elmarist.

2008. aasta kevadel märgati Lead Viimsis naistenõuandla ukse taga. Tema kampsuni alt paistis pisike kõhuke. Lauljanna ei kinnitanud ega lükanud oma lapseootust ümber. Ta sõnas vaid, et tahab kunagi veel kord emaks saada.

Lea soov täitus 2008. aasta novembris — ta sünnitas tütre, kes sai nimeks Jasmiin Dali. Silver ütles pärast lapse sündi, et ta on maailma kõige õnnelikum mees ning et alles nüüd ta teab, mis on tõeline elu- armastus. Möödunud aasta suvel sündis Lea ja Silveri perre tütar Geiti Gerbera.