Lauljatar Lenna Kuurmaa (27) on nii nõutud tegija, et kahe nädala pärast Kanal 2 ekraanile jõudva komöödiasarja «Tupiktänava mehed» tegijad olid koguni valmis kannatlikult ära ootama, millal Lenna ja Robert Vaigla (27) tütreke ilmavalgust näeb. Kuigi sarjas käib ka trall lapse sünni ümber – seal kajastub nii Lenna lapseootus kui ka värske emadus –, lapsukesest otseselt ekraanil figureerivat beebinäitlejat siiski ei saa. Kaudselt on aga temagi ju seal tegija!

Kuurmaal on sarjas keskne roll – ta kehastub ühe peaosalise, samuti laulja Jaan Pehki mängitud tegelase abikaasaks. Neile sekundeerivad profid, nagu Märt Avandi, Helene Vannari ja Aleksander Eelmaa.
«Lenna ütles kohe sarja tegemise alguses, et ootab last, ning meile sobis see väga – ka sarja tegelased soovisid lapsi, nii saimegi Lenna emakssaamise sisse tuua,» räägib «Tupiktänava meeste» produtsent Jaan Laugamõts. Nii karmid, kui Hollywoodis, et neli päeva enne ja viis päeva pärast sünnitust peab naisnäitleja tööks valmis olema, meie produtsendid õnneks siiski ei ole: «Võtte-graafikut tehes panime väga täpselt Lenna tegelase osa paika ja arvestasime lapse sünniga. Lenna tütreke sündis märtsi algul ja värske ema sai rahulikult oma lapsega olla.»