Kuurmaa rääkis, et on juba piisavalt kaua laulnud, et tahta igasse loosse pühenduda ja seda hingega laulda. Olenemata sellest ta päris kõike oma elust laulu ei pane: "No mingi osa ikka jääb välja. Ma arvan, et see on selline tunnetuse küsimus, mis on südamelähedane, millest sa tahad laulda, mis sa arvad, et võiks inimesi puudutada rohkem. Kõik ideed alati ei mahu ka ühe plaadi peale, kindlasti nii palju veel öelda."

Lauljanna tõdes, et kuigi on ta proovib selliseid kohti vältida, siis vahel üritusi, kus ta peab esinema publikule, mis üldse tema väga hingest tulnud muusikat tähele ei pane: "See on päris valus ka tegelikult ikkagi.. või noh, ebameeldiv ja teistpidi ka ebaviisakas. Me ikka üritame neid vältida, aga vahel tegija ei ole päris kursis, mida ta tellis."

Kuurmaa kontserdid on pigem rahulike killast, kuid ta tunnistab, et tunneb vahel ka rajumast kontserdist puudust, nagu Vanilla Ninjaga oli: "Muidugi tunned puudust aeg-ajalt ja mõtled neid aegu, mis on olnud. Aga kui tahad, siis saab tagasi minna ma arvan."