Väljaande Page Six sõnul aitab Leonardo hädast välja Malibus tegutsev promootor Andrei Gillott, kes teenib raha Los Angeleses asuvasse 1Oak ööklubisse ilusate naiste vedamisega.

“Gillott on tõeline naistekarja kuningas. Ta hangib tüdrukute telefoninumbrid. Ta loob tutvusi. Ta korraldab kõik,” paljastas allikas.

Bridget Satterlee, Misha Rosenberg, Greice Santo, Mabelynn Capeluj ja Alissa Violet sattusid 20. detsembril DiCaprio kodus korraldatud filmiõhtule just tänu Andrei käe läbi. Kaks õhtut hiljem organiseeris Gillott jõulu-eelse õhtusöögi nooblis L.A restoranis nimega Catch, kus Leonardo DiCaprio, Lukas Haas ja Tobey Maguire pidutsesid “tema tüdrukutega” ning edasi suunduti 1Oak ööklubisse, kus Leonardo olevat hullanud Paige Watkinsiga.

Gillott veetis jõulud Leonardo St. Bartsis asuvas rannaäärses villas, kuid Hollywoodi hurmur ise saatis aastavahetuse mööda Mehhikos koos oma praeguse tüdruksõbra Nina Agdaliga.

Maineka “kupeldaja” Instagram kubiseb staaridest — koos on pildile jäädud nii Axl Rose’i, the Weekndi, Norman Reeduse kui ka Lana Del Reyga. Lisaks ilustavad mehe sotsiaalmeediat kaadrid luksuslikest jahtidest, eralennukitest ja ujumisbasseinidest.

“Sellel mehel on maailma parim töö,” õhkas Andreile lähedane isik.