Pöörane ja kiire elu! Teleseriaalis «Ühikarotid» avalikkuse ette tõusnud juuksur Liina Vahteri (23) elu on tihedalt täis tegemisi ja kohtumisi. Lisaks sellele, et ta mängib seriaalis «Elu keset linna», ajab Eesti asja sotside ridades, õpib Tallinna Tehnikaülikoolis, kus ta valiti hiljuti ka üliõpilasesindusse, ja lõikab endiselt juukseid, äratas ta hiljuti tähelepanu ka teležurnaali «Kolmeraudne» juhi Mihkel Raua (43) seltsi nautides.

Liina ja Mihkel püüdsid pilke ühel aprilli lõpu pühapäevaõhtul nädalavahetuse trallist toibuvas Tallinna vanalinnas, kus nad muretul moel ja muhedal toonil vesteldes jalutasid. Mõistagi ei maksa kohe spekuleerida uue kuuma paari teemal – Mihkel on siiski abielumees ja Liina kõrval figureeris vähemalt viimati küll tema senine kallim, trummar Andrus Avarand.

«Ma liigun ringi väga erinevate inimestega. Nii meeste kui naistega, nii päeval kui õhtul,» seletab Mihkel, kui küsida, on’s tal ehk Liinaga mõni projekt käsil. «Kõikidega mul projekte käsil pole, mõndadega on. On mul Liinaga mingi projekt käsil? Minu asi on rahustada ja kinnitada, et Liinaga ei ole mul mingit projekti ega ka midagi muud käsil.»

Vahepeal suhtes aja maha võtnud ja siis teineteise jälle leidnud Liina ja Andruse elus näikse aga olevat jälle segadus – mõne aja eest ütles Andrus, et ta ei tea, mis seisus nende suhe nüüd on, sest ta ei ole Liinat juba kuu aega näinud... Liina aga ei peatu ei Mihkli ega ka Andruse teemal. Hmm...