Kunstnikepere Kokamägi-Arro vähem avalikkuse ees figureerinud liige, keraamik Liisu Arro (29) nopib ühe loomingulise võidu teise järel. Londoni rikaste ja ilusate linnaosas Notting Hillis tegutsev peen sisustussalong võttis hiljuti tema loomingut müüki.

Salongi Mint omaniku Kaili Rimfeldi sõnul tutvustavad nad oma klientidele kvaliteetseid, omanäolisi ja eritellimusel loodud tooteid, mida massikaubana ei leia - ning Liisu tööd, antud juhul kausid, taldrikud ja vaagnad, seda kahtlemata ka on! Salongi Mint on Kaili ja Rain Rimfeld loonud Londoni haritud kunstituru tulipunkti, Notting Hilli linnaossa, mis on tuntud loominguliste ja kunstiteadlike inimeste lemmikpaigana.
Kuigi masu räsib inimesi üle ilma, libiseb Liisul ülesmäge. Mõni aeg tagasi külastas tema ateljeed Tallinnas ka Skandinaavia maade tuntuim disainiajakiri Loft, kogudes materjali noorte disainerite kohta Baltimaades. «Minu jaoks on see suur tunnustus, et mu keraamikast kirjutatakse just selles väljaandes,» leiab Liisu, kelle tööde hinnad algavad 700 kroonist ja lõpevad 20 000 krooni juures. Liisu tehtud keraamiliste kraanikausside (fotol näidis) hinnad ulatuvad kümnetesse tuhandetesse kroonidesse.
Kokamägi-Arro pere on omamoodi fenomen. Edu loomingus on saatnud nii Liisu maalikunstnikest vanemaid Epp-Maria Kokamäge ja Jaak Arrot kui ka staarkoka staatusesse tõusnud Anni Arrot, kes peab ka kohvikut.