Venezuela seep

Saatejuht Hannes Võrno naljatles, et sellest seltskonnast saaks juba ühe Venezuela seebika! Need sõnad olid saatuslikud – perekond Kaaretite seebikas algas tõepoolest!

Vähe sellest, et blond ja õbluke Lilit Kaaret varastas "Tõehetkes" show ja kaamerad peatusid rohkem temal, kui miljonit püüdma tulnud mehel, lõi ta oma avaldustega televaatajad keeletuks. Ta pajatas, et jäi Veigost 17aastaselt rasedaks ja nad abiellusid vaid lapse pärast.

Must pesu avalikkuse ette

Pärast saadet ilmnes, et Lilit on tuntust ihkav noor naine. Fotogeeniline blondiin oli juba poolpaljalt poseerinud Weekendi kalendris ja asus pärast saadet innukalt intervjuusid andma. Ta rääkis avameelselt oma lahutusest ja emaks olemisest, kuid unustas mainida, et tol ajal 2aastast tütart kasvatas hoopis tema eksabikaasa Veigo.

Naisteleht paljastas, et Veigo oli Lilitile maksnud suure summa raha, et tütre hooldusõigus endale saada. Mees seda väidet ei kommenteerinud, ta ütles vaid: “Tähtis on üksnes see, et uus elukorraldus ei kahjustaks last ja tema maailmapilti ning arengut.”

Veigo (all fotodel - toim.) valas õli tulle ka Kroonikas, kus kurtis, et Lilit olla olnud kogu abielu aja vaid sõbrannadega mestis: “Ükskõik millal ma koju jõudsin, vahtis mulle vastu kaks perset. Lilit istus sõbrannaga msn’is või vahtis pilte, taustaks üürgas MTV muusikakanal ja laps kas mängis omaette või magas räpasena põrandal.”

Ihkas unistuste printsessiks

Võinuks arvata, et noored pärast „Tõehetkest“ sündinud tüli midagi ka õppisid. Kuid Lilitile hakkas kuulsus meeldima ja ta otsustas osaleda uues realty`s „Unistuste printsess“, kus üritas võita Roberto südant.

Lilit jutustas Naistelehes, et enne Robertoga kohtumist käinud tal peast läbi ka mõte, et mis saab siis, kui mees osutub koledaks, paksuks või tropiks!

“Aga õnneks ei olnud. Oli hoopis väga okei,” lisas ta. Roberto aga ei leidnud, et Lilit oleks olnud okei. Ta oli hämmeldunud, et pisikese tütre ema saatesse tuli ja saatis Liliti õige pea koju.

Enne, kui Lilit avalikkuse areenilt kadus, jõudis ta poseerida ajakirjas Playboy, lugeda poolpaljalt  portaalis Topp Top ilmauudiseid ja olla ajakirja Kroonika kolumnist.

Viimased uudised Lilitist rääkisid sellest, et naine paigaldab nüüd naaritsa karvadest ripsmeid. Veigo kohta saime aga teada, et ta on teist korda isaks saamas.