"Küllap nad teavad, et nad pattu teevad, aga inimene teeb ikka pattu. Kes on patuta, visaku esimene kivi," kommenteeris Linnar Priimägi Anu Välbale antud intervjuus katolikus kirikus levinud laste pilastamist.

Priimäe sõnul on ahistamisskandaalid tänapäeval moodi läinud: "Ja kampaania korras siis igaüks meenutab, kuidas teda seal ahistati. Kui mina oma lapsepõlve hakkan meenutama, siis küllap mind ka ahistati, aga ma poleks kordagi täheldanud, et see mulle ei meeldi."

"Sigmund Freud ütles, et laps on seksuaalmonstrum. Kõik see pilt lapsest, mis te ammutate Heljo Männi ja Ira Lemberi raamatutest, võib olla vale, kui te annate õiguse Freudile, kes uuris lapse seksuaalsust väga põhjalikult. Ta ütles, et lapses on kõik veel peidus. Alles kasvatuse teel hakatakse midagi välistama, öeldakse, mis on hea ja mis on halb," arutles Priimägi, et tegelikult ei näe täiskasvanud lapse sisse, mistõttu ei saa neile omistada ka omadust, et lapsed on nõrgad.

Linnar Priimäe meelest ärritavad kiriku kuriteod inimesi eelkõige seetõttu, et religioonis kehtivad teised reeglid: "See viha, mis tekib, see on põhjendatav sellega, et kirikut püütakse allutada ilmalikele seadustele ja ta ei allu. Kirikuriik ei ole poliitiline, vaid vaimne ja religioosne riik, kus kehtivad religioossed seadused. Tavainimene vaatab, uskmatu inimene, et miks neil seal on omad seadused."