Publik leidis aga veel ühe võrdluse! Nimelt sarnanes lummav Luisa hinnalise Fabergé munaga. Siinkohal mainime ära, et Fabergé munade võidukäik algas Venemaal 1885. aastal, kui keisrinna Maria Fjodorovna sai keiser Aleksander III-lt lihavõttekingituseks juveelikunsti tõelise meistriteose – lihavõttemuna, mille sees oli omakorda väike kana. Muna ja kana olid valmistatud emailist, kullast ja ehitud ehtsate vääriskividega. Kana silmadena särasid rubiinid ja kanakest ümbritses rubiinide ja teemantidega kaetud miniatuurne kroon.

Ka lauljatar Luisa Värk nägi Reformierakonna üldkogul välja nagu tõeline sinivereline. Tõepoolest - tal puudus peast vaid kroon!

Fabergé munade ajaloost nõnda palju, et keisripaar oli sellest imemunast sedavõrd vaimustatud, et nüüdsest tellis keiser igal aastal Fabergélt keisrinnale kingituseks ühe lihavõttemuna. Sama kommet jätkas ka Aleksander III poeg keiser Nikolai II, kinkides igal kevadel (aastail 1895–1916) kaks ainulaadset kunstiteost, Fabergé töökojas valmistatud lihavõttemuna: ühe oma abikaasale keisrinna Aleksandra Fjodorovnale ja teise oma emale Maria Fjodorovnale.

Ja väike vihje härra peaministrile - teadupärast on Luisa Värgil 6. veebruaril sünnipäev tulemas, ehk oleks see just Eesti teisele leedile sobiv kink...

Publik jääb ootama, mille hinnalisega sarnaneb Värk vabariigi aastapäeval!