* Selena Gomez
Näitsik kaotas süütuse poisiklutile, kelle järgi õhkavad kogu maailma tiinekad. Küll Selena on ikka õnnelik tüdruk, arvavad paljud Justin Bieberi fännid. Tundub, et poisihakatisele täitsa meeldis, sest viimane kelkis sellest tervele maailmale.

* Taylor Swift
Taylori voorusevöö murdis üks tema paljudest poiss-sõpradest, Jake Gyllenhaal. Seejärel otsustas Jake Taylori sõnumi teel maha jätta ning mitte ilmuda lauljanna 21. sünnipäevale. Ei tea, mitu armastuslaulu Taylor selle peale kirjutas?

* Joe Jonas
Muusik tõotas pühalikult, et ei seksi enne abielu, kuni mängu tuli Ashley Greene, “Twilighti” staar, kes murdis Joe Jonase lubatud tõotuse ja süütuse.

* Kim Kardashian
Enne Ray J-d, Damon Thomast, Reggie Bushi, Kanyet ja Kimi eksmeest Kris Humphriest oli TJ Jackson, Michael Jacksoni vennapoeg.

* Jessica Simpson
Jessica Simpson tõotas, et enne abiellumist tema kellegagi voodisse ei lähe. Pole teada, kas ta tõotusest ka kinni pidas, aga ta ise väidab, et tema esimene seksipartner oli tema abikaasa Nick Lachey.

* Mandy Moore
Tema süütuse võttis väidetavalt Wilmer Valderrama, kes sellest ka meediale teatas, kuid Mandy ise on seda eitanud ja nimetab Wilmerit valetajaks. Mine tea...

* Jessica Alba
Jessica oli süütu kuni 18. eluaastani. Täisealiseks saades oli ta esimest korda vahekorras oma esimese armastuse Michael Weatherlyga. Meie teame teda saatest “NCIS kriminalistid.”

Allikas: thehollywoodgossip.com