Kes ei tahaks parem välja näha? Vastu kevadet on jõusaalid rahvast pungil ja kepikõndijaid tänavatel rohkem kui kunagi varem. Tegelikult on ka lihtsamaid mooduseid kuidas hetkega visuaalselt saledam välja näha.

Hangi uus rinnahoidja
"80% naistest kannab vales suuruses rinnahoidjaid. See omakorda asetab rinnad mitu head sentimeetrit madalamale kui need olema peaksid," teab Charla Krupp, raamatu "How to Never Look Fat Again" autor rääkida.

Kruppi sõnul on rinnahoidja hea istuvus väga tähtis. Kui rinnad püsivad kõrgemal, pikeneb taljeosa visuaalselt ja piht ning inimene näeb automaatselt saledam välja.

Kanna V-kaelusega rõivaid
Charla Krupp soovitab kanda ka V-kaelusega rõivaid - see teeb kaela pikemaks. Pikk kael loob mulje paremast rühist.

V-kaelus on aga ilus siis, kui dekoltee piirkonna nahk on puhas. Seega soovitab asjatundlik naine seda aeg-ajalt koorida ja niisutada.

Paljasta sääred!
Kevad on käes ja õige hetk ka kõigil neil, kes seni raseerimisele suurt tähelepanu pööranud pole, see protseduur ette võtta.

Hästi mõjub ka isepruunistuva kreemi kasutamine. See peidab jalgadel väikesed pigmendilaigud ning läbikumavad veresooned.  Kui nüüd selliste ilusate jalgade otsa nahavärvi kontskingad sättida, on tulemus superluks!


On ka muid värve lisaks mustale

Must teeb su küll visuaalselt väiksemaks, kuid julge siiski katsetada ka muid värve.

Erksamaid värve lisa kohtadesse, mida julged eksponeerida ja musta kanna seal, mida soovid veel peita. Pirnikehale sobib näiteks imehästi must pliiatsseelik ja erksavärviline ülaosa.

Figuuri toestav aluspesu
Tasahilju on poelettidele jõudnud lisaks push-up rinnahoidjatele ka toestavad aluspüksid. Juba ammu leiab kauplustest ka trimmivaid sukkpükse ja üsna mugavaid korsette. Katseta ja proovi!

Pea aga meeles, et kui plaanid selga tõmmata napi ja liibuva kleidi, siis selle alla sobib paremini toestav body. Siis pole ohtu, et midagi "üle ääre valgub" ja silma  ning enesetunnet riivama asub.

Ära kanna…
- hiiglaslikke t-särke
- kapripükse
- gladiaator-stiilis sandaale
- lühikesi pükse ja trikood, mille alaosa meenutab neid
- satiinist kleite

VAATA PILTIDELT, mida L ja XL suuruses naised kanda võiksid!