Toome Sinuni nüüd põneva katke perioodist 1997-1998, mil Toomas Hendrik Ilves Mary Bullock-Ilvesega abielus oli, ent suhe Eveliniga särises tasahilju kuumalt ja võõrastest pilkudest eemal.

Kui Ilves ja Evelin Int-Lambot pärast üürikest tutvust taipasid, et on kokku loodud, tahtis Evelin oma tollast abikaasat sellest teavitada, kuid mees jõudis jutujärjega ette ning selgus, et tal oli samuti armuke. See paar kolis lahku.

Suhe areneb aga tormilise kiirusega ning mõlemad saavad aru, et on teineteisele loodud. Kuulujuttude vältimiseks räägib Ilves oma abikaasale Mary Bullock-Ilvesele kogu tõe. Nad lepivad kokku, et näitavad end avalikkuse ees jätkuvalt abielupaarina ning "vastutasuks" kannab välisminister Bullocki ja nende laste, 11-aastase Luukas-Kristjani ning 6-aastase Juulia Kristiina elamiskulud. Naine on isegi nii suuremeelne, et läheb koos Ilvesega 1998. aasta 24. veebruaril presidendi vastuvõtule. Suhte tugevust peab rõhutama abikaasade ühine rõivavalik - rahvariided.

Evelin Int-Lamboti kollegid saavad muutustest tema elus aimu siis, kui Eesti Päevaleht kolib uutesse ruumidesse ning soolaleivapeole tuleb ka Ilves. Kui naise käsi jääb välisministri pihku kauemaks kui paslik, saavad kõik selle hetke tabajad aru, et tegemist on millegi enama kui pelgalt kamraadiliku käepigistusega uude kontorisse kolimise puhul.

Olukord muutub ühel kuumal juunipäeval, kui Tallinnas Sakala keskuses esitletakse folkbändi Untsakad plaati. Seltskonnajakirja Kroonika fotograaf Väino Silm läheb õue värsket õhku hingama ja näeb korraga, kuidas Toomas Hendrik Ilves ajab heki varjus ühe valget kübarat kandva daamiga juttu. Piltnik tunneb ära, et tegemist on Evelin Int-Lambotiga - ta ei jäta nähtut jäädvustamata ning Kroonika paneb foto mõistagi ajakirja sisse. 

Kui Õhtulehe reporter mõni päev hiljem ülevaadet riigile kuuluvatest residentsidest teeb, paljastub aga veelgi kurioossem seik ning lahvatab skandaal, sest selgub, et välisminister Ilvese residentsis elab vaid Mary Bullock-Ilves ning nende lapsed. Tuleb päevavalgele, et Toomas Hendrik Ilves elab kakskikelu - ta laseb välisministeeriumil maksta kinni oma residentsi üüri, kus elab mahjäetud naine ning lapsed, aga elab ise hoopis armukese juures.