Tegelikult on see kindel tee rahva südamesse. Mis saaks olla meeldivam, kui tõik, et igaüks, kes näeb Kate`i või Victoriat kandmas kiirmoe keti rõivastust, võib selle ka endale osta? Siin kehtib vaid reegel - kiirem jääb ellu. Piisab Kate`il või Victorial ilmuda rahva ette kleidis, millele hakkab peale ka keskmise palgaga lugeja rahakott ja see riietus on müüdud läbi.

Cambridge`i hertsoginna on oma mõlemal korral beebit oodates kandnud kõigile taskukohaseid raseduskleite ja kõik need kleidid on müüdud läbi. Mõned on tootmisesse tagasi tulnud, kuid nüüd juba krõbedama hinnaga ja neid ostetakse ikka! Viimastel aastatel on sama teed astunud Rootsi kroonprintsess Victoria, kes eelistab rõivaid näiteks ASOSest. Selline samm väärib rahva poolt alati aplausi.

Kui prints Philip tänavu 13. juulil oma pruudi Sofiaga abiellus, üllatas kroonprintsess Victoria oma kleidiga nii meediat kui ka konservatiivset kuningakoda. Nimelt kandis Victoria H&Mi kollektsiooni Conscious kleiti. Otsus kanda venna pulmas kiirmoeketi kleiti, oli suisa ennekuulmatu, kuid Victoria nägi kuninglike juveelide ja tiaaraga täiuslik välja.

Kas see Victoria kaval nipp, kanda kiirmoeketi rõivaid ja võita enda poole veelgi enam rahva südameid, on näpatud Cambridge`i hertsoginnalt, kes on aastaid kandnud rõivaid, mida saab endale iga naine hankida, pole teada. Ometi mõjuvad nii Victoria kui ka Kate värskendavalt, kui nad kannavad riideid, mida saab la lihtrahvas endale lubada. Mõlemad naised on konservatiivses kuningakojas kehtestanud oma reeglid ja mitte keegi ei saa neile heita ette priiskamist.

Kroonprintsess Victoria ja prints Daniel prints Carl Philipi pulmas