Ahven rääkis, et ta täpselt ei tea, kas enne sai kalapisiku külge, tema või Lenna. "Ma tean, et teda kutsuti kalastussaatesse ja siis ta armus sellesse lõputult ära. Ta on väga kirglik kalapersoon," sõnas Ahven ja lõõpis, et kalamees ei ole enam poliitiliselt korrektne termin.

Lenna bändi kuuest liikmest on lausa pooled Ahvena sõnul täielikud kalamaniakid. Kitarrist Pent Järvel on oma paat ja "miljon" õnge.

"Meie bändis Lenna pidevalt kraaksub, nagu tal oleks tourette’i sündroom: "lähme kalale, lähme kalale!"" naerab Ahven.

Mehe sõnul on Lennaga väga hea kalal käia, kuid ta pelgab olukorda, kui Lenna mõne kala kätte saab. "Te ei kujuta ette, kui te olete pisikeses 3,5 meetrises paadis Lennaga ja ta saab kala. Selle häälega võib lõigata klaasi. Need detsibellid ei ole normaalsed, enne kuula reaktiivlennukit, kui kala saanud õnneliku tüdrukut, kes on elukutseline laulja," naeris Ahven.

Lenna rääkis ise sel suvel Vikerraadio saates "Owe Petersell show", et pisiku sai ta tõesti külge pärast saate "Kalamehejutud" külastamist.

"Käisime Väinamerel tuulehaugi püüdmas. Indu ja innustust andis see, et püüdsin kinni kuuekilosehaugi.Lava taga on need kalamehejutud pikad ja inspireerivad," lausus Lenna.