Näiteks pole Taylor Swift siiani andestanud Kanye Westile seda, kui too 2009.aastal VMA galal lavale tormas ja kuulutas äsja auhinna kätte saanud neiule ja ühtlasi tervele maailmale, et tema arust on parima video auhinna tiitli siiski ära teeninud hoopis Beyoncé, mitte Swift. Iial ei saabu rahu ka Swifti ja ta eks-peika Harry Styles'i vahele.

Kelly Osbourne on korraga tülis mitme inimesega: kõigepealt parastas ta Christina Aguilera paksuks minekut ja seejärel sõimas Lady Gagat silmakirjateenriks. Lisaks on Kelly mitu korda avaldanud arvamust, et Taylor Swift on üdini võlts ja käib kohtamas vaid nendega, kes talle kuulsust juurde toovad. Ei pea vist mainima, et kõik solvatud on Osbourne'i pihta samamoodi tuld süljanud.

Beyoncé ei suhtle oma lihase isaga ja ei käinud isegi ta hiljutises pulmas. Miks, seda avalikkus paraku ei tea, küll aga teatakse, miks Justin Bieberit iga kandi pealt rünnatakse. Näiteks Sharon Osbourne irvitab mõnuga Bieberi vempude üle: "Ta tahab nii väga olla paha poiss, aga on umbes sama paheline kui üks kuradi kassipoeg. Ja see ämbrisse kusemine ... käi p****, sa ei tea, mida paheline tähendabki!" Raju elustiiliga muusik Kid Rock on samuti mitmeid kordi oma intervjuudes Bieberi peale nina kirtsutanud.

Will Smithile ei meeldi perekond Kardashianid. Kuna tema poeg Jaden on tuttav peretütar Kylie Jenneriga, siis tundis meedia otseloomulikult selle vastu huvi. Will astus kibekiirelt vahele ühe reporteri küsimusele, mis tema poega Kardashianide perega seob ja tulistas: "Minu perekond põhineb õnnel ja me pühendume iseendale selle asemel, et keskenduda kuulsuse ekspluateerimisele!"