Kui hiljuti kirjutasime, kuidas Victoria Beckham kingib sel aastal Davidile spetsiaalselt valmistatud ainueksemplari tema lemmiklõhnast Clive Christian No 1, mis maksab sama palju, kui üks keskmine 2-toaline korter Tallinna kesklinnas, siis nüüd avaldame ka põhjuse.

Ei saa ju Victoria oma mehest kehvem olla! David on nimelt kahel aastal järjest kaunistanud oma abikaasa käevangu ridikülidega, mille hind hamba all vähemalt sama krõbe, kui kõik need kotti kaunistavad teemandid. 129 000 dollarit käekoti eest on ju väga helde, kas pole? Muidugi ei olnud tegu tavalise kotiga - briljantidega üleujutatud Hermès Birkinit ei ripu vist isegi Anu Saagimi nagis. Ning vaevalt, et proua Beckham kuni surmani ühtegi ühistranspordivahendisse oma kontsa tõstab, et keegi selle talt ära võiks virutada.

Nick Cannon on aga veel kõvem mees kui David Beckham. 400 000 dollarine Rolls Royce Phantom, mille ta Mariah Careyle kinkis on ju päris hea kingitud? Ning kuigi see on asja juures kukepea, siis numbrimärgil oli veel ekstra kirjas "mommyMC" selle auks, et Mariah tema kahe lapse ema on.

Kuigi praeguseks juba ammu lahku jooksnud, ei olnud Jude Law ja Sienna Miller sugugi kitsi paar. Jude kinkis Siennale näiteks 200 000 dollarit maksva sõrmuse. Seal olid teemandid ja safiirid ja kogu see toredus oli peidetud väikese kontsertklaveri sisse. Mõni meist tahaks ilmselt seda klaverit rohkem kui sõrmust...

Ja kui polegi meest, siis ei tasu meelt heita. Paris Hilton küll ei heitnud, kui mõned jõulud üksi pidi veetma. Samas, vaevalt küll, et 285 000 dollarit maksev roosa Bentley tema üksindust leevendas. Isegi sellest hoolimata, et armatuurlaud täielikult teemantidega kaetud oli.