Kuigi ei Ljudmilla Putinat ega Svetlana Medvedevat pole tihti avalikkuse ette lastud, siis on kõmupress nende tegemiste kohta siiski üht-teist välja kamminud. 

Ljudmilla Putina

Nooruses oli ta stjuardess kohalikel Kaliningradi lendudel ning lõpetas Leningradi Riiklikus Ülikoolis hispaania keele ja filoloogia eriala. Juba 1983.aastal abiellus ta Vladimir Putiniga ning neil on kaks tütart: Maria ja Katerina, kes mõlemad õppisid Moskva Saksa Koolis, kuni Putin sai Vene peaministriks.

Tulevased abikaasad tutvusid Leningradis Arkadi Raikini etendusel ja abiellusid kolme ja poole aasta pärast. Anatoli Voropajev on Putini ja tema abikaasa elu ainetel teinud mängufilmi "Potselui ne dlja pressõ", mida kinodes näidatud ei ole.

Ljudmilla elu pole olnud kerge, sest 1993. aastal sattus ta autoõnnetusse, kus sai raskelt viga ning pärast paranemist hakkas ta õigeusklikuks kristlaseks. Ajalehe Moskovski Korrespondent andmetel on Putin 2008. alguses Ljudmillast lahutatud ning 15. juunil 2008 oli tal plaanis abielluda Alina Kabajevaga. Viimane on seda eitanud ning väidet eksponeerinud väljaanne on avalikult vabandanud.

Svetlana Medvedeva

Svetlana on alates 1982. aastast abielus oma kunagise klassivenna Dmitri Medvedeviga ja neil on poeg Ilja. Tööl ta ei käi ning jagab oma aega, kiriku, moeäri ja heategevuse vahel. Venemaa praegune esileedi olevat paras peoloom, keda on nähtud nii Alla Pugatšova korraldatud pidudel kui kõikvõimalikel moeetendustel.

Venemaa Teaduste Akadeemia Eliidiuuringute keskuse direktori Olga Krõštanovskaja sõnul ei ole Svetlana Medvedeva mõju oma mehele ja seega ka Vene poliitikale veel teada. Mõned allikad siiski omistavad proua Medvedevale suuri ambitsioone ja suurt võimu oma mehe üle.