1. Woody Allen

Woody on tõenäoliselt üks maailma pelglikumaid inimesi! Tal on ülitugev hirm vähi ees (kantserofoobia), lisaks kardab ta putukaid (insektofoobia), päikesevalgust (fengofoobia), koeri (künofoobia), põtru (agrizoofoobia erivorm), erksaid värve (kromofoobia), lapsi (pedofoobia), kõrgust (akrofoobia), kitsaid ruume (klaustrofoonia) ja rahvamassi (enohlofoobia - välja arvatud Manhattanil!).

2. Tom Cruise

Saientoloogia pole härra Cruisi siiski vaimselt täielikult vabastanud. Kuigi mees kargles edevalt Oprah diivanil, kardab ta kõigest hingest kiilakaks jäämist (falakrofoobia).

3. Sheryl Crow

Sheryl kannatab akrofoobia käes ehk kardab kõrgust. Lisaks pelgab ta tohutult "õudseid" helisid.

4. Scarlett Johansson

Glamuur ja säravad naeratused lõppevad nagu lõigatult, kui Scarlett Johanssoni nina eest peaks mõni prussakas läbi jooksma.

5. Sarah Michelle Gellar

Kes oleks osanud arvata, et Buffy kardab surnuid?! Täpselt nii, Sarah Michelle Gellar põeb nekrofoobiat ning keeldub kategooriliselt näiteks surnuaias toimuvatest filmivõtetest.

6. Pamela Anderson

Pamela Anderson ei saa iseenda ilu väga tihti nautida, sest ta kannatab katoptrofoobia käes. See tähendab, et ta kardab peegleid.

7. Orlando Bloom

Vaprat mereröövlit kehastanud Orlando saab jooksma ajada... seaga. Jah, ta kardab röhitsejaid nagu tuld.

8. Nicole Kidman

Juba lapsepõlvest saadik kardab Nicole liblikaid (entomofoobia erivorm).

9. Madonna

Kui müristab ja välku lööb, siis Madonna voodi alla poeb. Superstaar põeb nimelt brontofoobiat (hirm müristamise ja välgu ees).

10. Kelly Osbourne

Ei tea, kuidas küll Kelly endised, praegune ja tulevased poiss-sõbrad hakkama saavad, sest Ozzy tütar põeb nimelt haptefoobiat. See tähendab, tal on hirm saada puudutatud.

11. Johnny Depp

Kui vana hea Johnny filmirollid muutuvad üha klounaadsemaks, siis samas kardab mees just nimelt kloune (koulrofoobia).

12. David Beckham

Jalgpallifännidel ei tasu Beckhami mängu ajal väga laaberdada ja lagastada, sest mees põeb ataksofoobiat ehk hirmu korratuse ees.

13. Carmen Electra

Carmen põeb suhteliselt ohtlikku foobiat. Nimelt kardab ta vett (hüdrofoobia).

14. Barbra Streisand

Barbra Streisand on saanud lavalaudadele astudes hakkama sadade isiklike kangelastegudega. Ta kardab nimelt võõraid inimesi (ksenofoobia).

15. Britney Spears

Britney põeb spetsiifilist herpetofoobiat (hirm roomajate ees). Ta kardab jubedalt ainult komodo varaane (varanus komodoensis).