Homme Apollo kontsertklubis esinev tantsumuusika staar Londonbeat ei esita korraldajale tülikaid erinõudmisi. 1990tel maailmas hittlooga “I’ve Been Thinking About You” läbi löönud trio lubab Apollos esitada kogu oma tantsuklassika kulla.

Londonbeat, kes saabub Eestisse homme lõuna paiku on palunud lava taha valmis panna tavasisustusega artisti puhkeruumid. Samuti pole artist esitanud korraldjale liigseid nõudmisi toidu ja joogi suhtes, eelistades õhtustada mõnes restoranis.

1990tel ka Eesti tantsusaalides ja raadiotes kõvasti laineid löönud Londonbeat on tuntud meloodiliste tantsulugudega. Bändi enim raadioeetrit saanud lood on siiamaani paljude raadiote playlistis. Eriti mängitud on läbi kahe aastakümne “I’ve Been Thinking About You” kõrval olnud bändi menuhitid  “You Bring On The Sun” ja “A Better Love”.

Londonbeat tuli kokku 1980te lõpus ning oli esialgses koosseisus briti ja USA segaliikmeline bänd. Üleöö kuulsuse tõi Londonbeat’ile esikalbum In The Blood, mille avalugu I’ve Been Thinking About You tõusis kiirelt nii Billboardi tippu ning hiljem üheks enimmängitud 1990te aastate raadiolooks.

Londonbeat on välja lasknud kokku kuus stuudioalbumit, neist viimane ilmus 2004. aastal.