"Käisin täna haiglas ortopeedi vastuvõtul. Parkisin oma auto ilma vastava loata invaliidi kohale, sest hetkel on mul karkudega isegi lühema maa kõndimine vaevaline. Põhjuseks see, et mu põlv valutab kui olen püsti ning karkudega kõndimine on nii raske, et ma puhkan iga 10 meetri tagant," selgitas valesse kohta parkimist lauljanna.

"Käsi südamel ma ei ole mitte kunagi varem inva kohale autot parkinud, täna oli esimene kord ja seda puhtalt tervise tõttu. Ma tunnen, et ma ei käitunud valesti, hoolimata sellest, et mul vastav parkimisluba puudus," lisas ta.

Vastuvõtult tagasi tulles kirjutas AS Ühisteenused kontrolöraga Adamsonile siiski trahvi. "Ma oleksin selle trahvi ilma hädakisata vastu võtnud aga kui kontrolör ütleb mulle sellise lause, et ma näen küll, et te kõnnite karkudega aga teil pole inva märki ja lisaks näitab sõrmega umbes 50m eemal asuva parkla poole, et see parkla on peaaegu sama lähedal."

"Kui mu jalad oleksid terved, läbiksin selle maa suurima rõõmuga, hetkel kui iga samm on valus ja ebamugav, võttis tema kommentaar mind sõnatuks. Mul tõesti tekkis sellise käitumise peale küsimus, et kas ebainimlik suhtumine on üks nende tööülesannetest?" mõtiskles ta lõpetuseks.