Vaat kus lõpp! Algselt Loore Martma (30) tegelaskujule kirjutatud peaosa seriaalis "Naabriplika" võttis aja jooksul sujuvalt üle hoopis Harry Kõrvitsa (62) koleeriline vallavanem ja – selle hooaja lõpuks kirjutatakse Loore kehastatud naabriplika Liisi roll seriaalist üldse välja... 

"Seda vähemalt selle hooaja lõpuni," kinnitab nii seriaali "Naabriplika" produtsent ja režissöör Ergo Kuld (39) kui ka Loore Martma. Stsenaariumi kohaselt läheb nimiosaline Liisi Ameerikasse ära. Ergo tõttab küll täpsustama, et see ei tähenda veel, et Loore lõplikult seriaalist kaob, kuid suuremat sorti muutused on igal juhul käimas: "Vara veel hõisata, kuid tõsi, selles hooajas Loore meil enam ei mängi ja seda poolte kokkuleppel."

Juba pikemat aega oli näha, et naabriplikast teeb oluliselt tugevama rolli vallavanem Kõrvitsa kehastuses ning peamine tegevusliin ja rõhk Liisilt on kaldunud vallavanema kasuks. "Vallavanemat mängiv Harry Kõrvits on värvikas ja imposantne. Stsenarist kirjutas vastavalt sellele, kes teda inspireeris," seletab Kuld. Kõrvits pälvis tänavu ka Kroonika meelelahutusauhindade galal oma rolli eest "Naabriplikas" parima teleseriaali-näitleja auhinna!

Uus noor veri seriaalis on äsja Inglimaalt näitlemisõpingutelt naasnud Liisa Linhein, kes kehastab uustulnukat blondi Aliinat.

Loore on teistestki loomingulistest tegemistest pausi teinud, kuna tema prioriteediks on eneseharimine ja õppimine. Kevadel lõpetab Loore lavakoolis teatripedagoogika ja -psühholoogia erialal magistriõppe.

Jaga
Kommentaarid