Esimesel pildil nimetatakse Sven Mikserit Karuper*eministriks, kes vajadusel mõistab ka hukka. Pildile on lisatud tema 4. klassis kirjutatud jutuke, mis avaldati ka ajakirjas Täheke. Seejuures on kirjutis pühendatud Leninile, kes "oli laste sõber ja tahtis, et kõik maailma rahvad elaksid rahus ja sõpruses."

Järgmisena on ette võetud Jüri Ratas, kelle nimi pilapildil on JEMM ehk Jüri, Eesti mõjuvõimsam mees – selge ja konkreetse jutuga peaminister. Pildil on Ratas väga otsustavas poosis, ent taustal on kirjas tema mõtisklused Eesti tulevikust, mis paraku paistab olevat ümmargune jutt.

Kolmandal pildil on Kersti Kaljulaid ehk Maailma Kõige Demokraatlikumalt Valitud Eesti Esimene NaisPresident, lühidalt MKDVEENP. Nagu ikka, pilatakse ka sel korral asjaolu, et naine sarnaneb Buratinoga. Antud puhul on tegu ilmselt aga mitmetähenduslikkusega, kuivõrd nöögitakse euroametniku presidendiks saamise viisi – Kaljulaidi nina on veninud tolle "Kõige Demokraatlikuma" hüüdnime peale tunduvalt pikemaks.

Ossinovskile pole kummalisel kombel hüüdnime pandud, tema pilapildi juurde on lisatud Eesti 100. sünnipäeva logo, mis on muudetud poliitiku "verivaenlaseks" ehk alkoholireklaamiks, veel täpsemalt Läti piiri ääres asuvate Alko1000 kaupluste logoks.

Viimasel pildil on kuldne kolmik – Kaljulaid, Ratas ja Nestor, kes sovjetiaegsel propagandaplakatil reklaamivad auruvedurit. Tuues plakatit tänapäeva konteksti, saab juttu olla vaid ühiskonda lõhestaval Rail Balticu kaasusel.