2016. aasta aprillis läkitas Kristel sotsiaalmeediasse pildi, millel ta kaunis valges kleidis poseerib ja õhkab: "Ma olen nii õnnelik!". Toona kahtlustati, et Mardisoo võis salaja abieluranda sõuda Padariga ning pildi alla tekkis kuhjaga õnnesoove. Üks näitsiku sõbrannadest küsis, kas kuupäev sai paika, mille peale Kristel muheles: "Lõpuks ometi jaaa...".

Foto: Instagram

Õhtuleht pöördus pärast müstilise pildi ilmumist ka Kristeli enda poole ja uuris, kas nad hakkavad Taneliga abielluma. "Abielluma me veel ei hakka. Tegu oli ühe projektiga. Ja sõbrannad andsid pildi all nimelt ainest, et inimestel igav ei hakkaks," ütles Kristel ja kinnitas, et nad ei ole Taneliga ka kihlatud. Lõpuks selgus kommentaaridest, et tegu olla fotosessiooniga.

Avalikust abieluvara registrist ilmneb, et kuigi Mardisoo kinnitab, et on olnud abielus "veidi üle aasta", siis abieluvaraleping Andreas Metsamaaga kehtib tal juba 27. jaanuarist 2016.

"Jah, meil on olnud Taneliga kokku-lahku suhe ja, jah, ma olen abielus teise mehega," sõnab tänasel päeval Kroonikale nüüdseks Tanel Padari endine elukaaslane Kristel Mardisoo. Millal täpselt abielu sõlmiti, pole teada. Värske pommuudise tuules tekib siiski nii mõnelgi kahtlus, kas tegemist oli ikka fotosessiooniga või hoopis ehtsa pulmapildiga, mis väikese hilinemisega salajast pulmapidu meenutama pandi?