Selgeltnägija Hannes Vanaküla on saanud tunda ka naise ülemvõimu – üks kole tüdruk sundis teda seksima!

Maag Hannes ehk Hannes Vanaküla ütles, et on sattunud kristlaste tagakiusamise ohvriks. “Kõige suurem tagakiusamine on moraalne. Nad tahavad inimese elu kontrollida. Katsu ainult teistmoodi mõelda, kui nemad, siis oled kohe saatanast. Kõige naljakam oli see, et üks kole tüdruk sundis mind seksima. Ja mina rumal uskusin teda, sest ta ütles, et see on jumala tahe,” ei suuda Hannes oma rumalust uskuda.
Kui too neiu nõudis kooselu, siis ta kannatus katkes ja ta pööras kirikule selja, kirjutab naistemaailm.ee
Naistega ei ole Hannesel üldse elus vedanud, tal juhtub enda sõnul igasuguseid kummalisi asju, nende peale olevat tal annet.
“Mul olid suhted naisega sassi läinud. Probleem oli ämmades. Nende vahel oli konflikt, mis kandus meie peale.
Siis sattusin ühe tütarlapsega juhuslikult kokku, kes mind varemast ajast tundis. Ma kurtsin talle oma muret ja ta lubas mind aidata ja parandada me suhte. Lubas rääkida naisega. Ma usaldasin teda. Aga tegelikult keeras naise täielikult minu vastu. Siis tuli minu juurde ja süüdistas kõiges minu ema ja tegi mulle selgeks, et ma pean kodunt ära tulema, et siis saab asja õigeks ajada. Loomulikult pakkus lahkelt oma kodu minu varjupaigaks. Temal oli annet mult kõik sõbrad ja tuttavad ümber ära ajada. Tekitas olukorra, kus mul polnud kedagi peale tema. Loomulikult selle käigus tegi oma tuttavatele selgeks, et me käime. Ja siis lubas arendada mind tantristlikult, see pidi ainuke võimalus olema. Ma uskusin teda. Ma olin nõus seksima temaga lootuses, et elu läheb paremaks. Suhtlus temaga tekitas mulle kaksteistsõrmiku haavandid,” kurtis mees oma kurba elu.